Ćerka Bijonse izašla na scenu i ceo svet je stao: Na maminom koncertu počela da pleše i mreže sada gore zbog pevačicine reakcije

Jelena Vukelić Vesti 30.05.2023 10:38 0

Bilo je predivno gledati oduševljenu Bijonse kako s ponosom uživa u nastupu ćerke Blu Ajvi tokom pevačicine turneje "Renaissance" u Parizu

Ćerka Bijonse izašla na scenu i ceo svet je stao: Na maminom koncertu počela da pleše i mreže sada gore zbog pevačicine reakcije

Printscreen/Instagram

Blu Ajvi se pridružila svojoj majci na sceni i nastupila pred 70.000 ljudi. Bijonse je podelila snimke na svom isntagram profilu na kojima se vidi kako Blu nastupa među plesačima i osmehuje se tokom pesme.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 

Iako baš retko priča o porodičnom životu, ispod ovog videa ponosna mama je napisala.

- Moja prelepa prvorođena. Toliko sam ponosna i zahvalna što sam tvoja mama. Donosiš nam toliko radosti, moj slatki anđele.

 Za ovaj poseban trenutak, Bijonse i Blu su nosile iste sjajne gornje delove i srebrne terenske pantalone, a Blu je dodala i par tankih ovalnih sunčanih naočara dok su zajedno igrale uz pesmu "My Power" iz 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Blue je ostala na sceni tokom pesme "Black Parade" iz 2020. godine, igrajući ispred svoje majke koja je stajala na kamionu u obliku bine i pevala.

Ovaj koncert bio je pravi porodični događaj za Karterove, jer je i Bijonsina mlađa ćerka Rumi primećena u publici. Jedan posetilac koncerta je snimio petogodišnju Rumu kako pleše sa drugaricom pre nastupa, dok je Rumi nosila preslatku crvenu haljinu, beli kardigan i crvenu mašnu za kosu.

Kada je Blue nastupala, Rumi je držala ručno napravljeni transparent na kojem je pisalo "Volimo te, Blu!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Bijosne je ranije govorila o svoje troje dece u intervjuu iz 2020. godine.

- Blu je veoma inteligentna i svesna da se dešava neka promena, ali moj posao kao roditelja je da se maksimalno potrudim da njen svet ostane pozitivan i siguran koliko je moguće. Kada joj kažem da sam ponosna na nju, ona mi kaže da je ponosna na mene i da dobro obavljam svoj posao. Previše je slatko. Topi mi srce. Verujem da je najbolji način da ih naučim da budem primer - rekla je Bijonse.

Komentari (0)
Loading