Pre pola godine se raspadala od droge: Sada se pojavila na crvenom tepihu i niko nije mogao da je prepozna

Jelena Vukelić Vesti 22.11.2023 14:09 0

Lepa manekenka Kara Delevinj, nakon emotivnog sloma, koji je izazvao pažnju javnosti, odlučila je da se digne sa dna i povrati nekadašnji sjaj

Pre pola godine se raspadala od droge: Sada se pojavila na crvenom tepihu i niko nije mogao da je prepozna

Profimedia

Dugogodišnji obožavaoci Kare Delevinj bili su uznemireni kada su krajem prošle godine po mrežama kružile fotografije i video snimci manekenke koja izgleda razbarušeno na aerodromu. Ubrzo nakon toga, pojavili su se izveštaji u kojima se spekuliše o zvezdinoj borbi protiv zavisnosti, a objavljene su i fotografije njenih bliskih prijatelja kako napuštaju njen dom izgledajući zabrinuto.

 

Sada, mesecima na svom putu otrežnjenja, lepa manekenka govori o tom mračnom periodu u svom životu i kako ju je padanje na dno promenilo na bolje.

Kada se pojavila pre neko veče pojavila na crvenom tepihu 74. godišnje večeri Parsons Benefit, niko je nije prepoznao. Kara Delevinj, kontroverzna manekenka, obukla je plavo odelo od pliša brenda Balmain. Ekstremno duboki dekolte ukrao je svu pažnju i činilo se da sekunde dele od toga da manekenka pokaže i ono što ne treba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cara_delevingne.daily

 

 

Kara, koja ima 30 godina, kombinovala je plavi gornji deo sa uklopljenim rukavicama sa svetlucavim brošem u struku, pantalonama u skladu i sjajnim srebrnim potpeticama. Kara, koja je odnedavno trezna, ponela je novu frizuru - popularni bob sa neurednim šiškama. Fotografije njenog izdanja obišle su svet, a mnogi su imali reči hvale za promenu koju je napravila.

Komentari (0)
Loading