Živela je u bedi dilovala drogu i završila u zatvoru: Spasio ju je milijarder kog naziva anđelom čuvarom, sa kojim danas uživa u ljubavi!

Vesti 20.05.2023 17:05 1

Manekenka Elena Perminova danas živi život punim plućima. Putuje po luksuznim destinacijama, ima troje dece i srećnog i zadovoljnog supruga. No, stvarnost pre toga je bila potpuno drugačija.

Živela je u bedi dilovala drogu i završila u zatvoru: Spasio ju je milijarder kog naziva anđelom čuvarom, sa kojim danas uživa u ljubavi!

Printscreen/Instagram

Ona je kao dete živela u Sibiru u neverovatnoj nemaštini, a onda je sa 16 godina napustila porodični dom te pronašla dečka sa kojim je veoma brzo upala u probleme. Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru.

 

 

A onda se njen život menja kao iz korena neverovatnom brzinom. Lenu je iz zatvora izvukao njen sadašnji suprug Aleksandar Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

 

 

Diler kojeg je Elena izdala pretio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svedoka pa je bila osuđena na 6 godina zatvora. Tada je nekako njen otac došao do Lebedeva koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

Nekoliko godina nakon, između Elene i 27 godina starijeg milijardera desila se ljubav, a od tada ga ona naziva svojim anđelom čuvarom.

 

 

 

U međuvremene je završila ekonomiju u Moskvi, a čak se i slikala za "Playboy" što su joj mnogi zamerili iako je ona više puta istakla da je nikada nije bilo sramota zbog toga.

 

 

Danas živi normalniji i povučeniji život. Uživa sa svojim suprugom i decom Arinom, Egorom i Nikitom.

Komentari (1)
Loading
aleksandarNS
20.05.2023 21:36

Kad je nije bilo sramota da se uda za ovog, što bi je bilo sramota da se slika za Playboy?