Devedesetih je bila SAN svih muškaraca: Upala je u pakao droge i danas je neprepoznatljiva!

Vesti 19.05.2023 17:25 0

Dok je bila na rehabilitaciji, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Serita i par se venčao u avgustu 2002.

Devedesetih je bila SAN svih muškaraca: Upala je u pakao droge i danas je neprepoznatljiva!

Printscreen/Youtube

Jasmin Blit je glumila u hit seriji "Čuvari plaže" i imala je uspešnu karijeru pred sobom, ali je onda na vrhuncu slave počela da se drogira i reditelji su joj tada okrenuli leđa.

 

 

Glumica Jasmin Blit bila je na vrhuncu popularnosti i slave 90-ih zahvaljujući ulozi u seriji "Čuvari plaže". Iako je njena uloga trebalo da bude gostovanje, završila je snimanjem tri sezone ove serije, u kojoj je glumila pored Pamele Anderson, snimivši ukupno 72 epizode ​​u periodu od pet godina.

 

 

Dobar početak serije omogućio joj je da se kasnije posveti modelingu i čak je lansirala svoju liniju kupaćih kostima i na vrhuncu slave bila je u vezi sa Metjuom Perijem i Donom Džonsonom. Poslednjih godina, 54-godišnja glumica retko je viđana u javnosti i samo povremeno je fotografišu paparaci ispred njenog doma u Los Anđelesu.

U jednom intervjuu iz 2013. rekla je da će se truditi da se što više kloni droge, ali da će zavisnost uvek biti deo njenog života. Dok je bila na rehabilitaciji, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Serita i par se venčao u avgustu 2002. Par sada putuje između LA-a i Skotsdejla u Arizoni. Paparaci su je ove nedelje snimili ispred njene kuće u Los Anđelesu i evidentno je da se glumica dosta promenila i da ju je sada teško prepoznati.

 

Komentari (0)
Loading