Po licu RANE, po rukama čudne kraste: Svi se pitaju šta se dešava s nekadašnjom vanserijskom lepoticom

Vesti 14.05.2023 21:00 0

Postoji velika tajna oko ožiljka na licu jedne od najlepših glumica na svetu, a sada je na istom mestu vidljiva velika rana koja izgleda sveže.

Po licu RANE, po rukama čudne kraste: Svi se pitaju šta se dešava s nekadašnjom vanserijskom lepoticom

Profimedia

Mnogi se pitaju šta se dogodilo i da li je u pitanju ozbiljna povreda. Čak iako je razlog za ovaj novi ožiljak poznat, mnogi se i dalje pitaju kako će ova poznata ličnost izgledati u budućnosti. 

Američku glumicu Melani Grifit fotografi su uhvatili dok se vraćala iz kupovine. S obzirom na to da su uspeli da je slikaju izbliza, na njenom licu vidi se jedan detalj koji na drugim fotografijama ne bi bilo moguće primetiti. Reč je o velikom ožiljku na njenom licu. Iako su američki mediji pokušali da dođu do glumice i da otkriju kako je nastao, niko iz njenog tima se nije javljao na telefon.

Kada su je fotografi uslikali pre nekoliko dana videla se ta rana na licu, ali još nešto što je fanove dodatno uznemirilo - modrice po prstima. Glumica je pokrila lice velikim sunčanim naočarima, a dok je stajala na ulici, na povratku iz kupovine pokušavala je nekome da da novac.

Obožavatelji koji su videli ove fotke koje su se proširile društvenim mrežama apsolutno su šokirani prizorom i nije im jasno šta se događa s glumicom koja ne želi da otkrije poreklo svojih povreda.

Komentari (0)
Loading