Tako je vatrena i moćna: Dženifer Garner promenila lični opis, crvena kosa joj stoji fantastično

Vesti 04.06.2023 16:21 0

Naravno, fotografije sa snimanja dospele su i do društvenih mreža, a mnogi je nisu prepoznali ili je, pak, bilo teško proceniti ko je na naslovnici časopisa "Allure"

frizura

Profimedia

Glumica Dženifer Garner nedavno je pozirala za naslovnicu majskog broja časopisa "Allure", te su mnogi primetili da je gotovo neprepoznatljiva u odnosu na svoj uobičajeni izgled. Inače, ova 51-godišnja glumica nije sklonija eksperimentisanju s trendovima, već je godinama bila prepoznatljiva kao slatka brineta s prirodnim crtama lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

Međutim, za potrebe ovog snimanja, Garnerova se odlučila na hrabar korak i pozirala s perikama u različitim bojama. Kao rezultat toga, imali smo priliku da je vidimo u potpuno drugačijim izdanjima - kao plavušu i riđokosu lepoticu. Fotografije s ovog snimanja su naravno stigle i do društvenih mreža, te su mnogi bili zbunjeni ili su imali teškoće s prepoznavanjem glumice na naslovnoj strani "Allure"-a.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

U komentarima su se tako mogli pročitati i izjave poput "Izgleda prelepo, ali nisam siguran/na da je to ona" ili "Izvinite, ali ne sviđa mi se plava kosa", "Kosa joj je promenila lični opis".

 

Komentari (0)
Loading