12:58 Dom i saveti OPASNOST U KUĆI: U ovim šoljama pronađeni teški metali – mnogi ih imamo, a jedan od otrova može
16:14 Ispovesti "Izbacio me iz kuće čim sam se vratila iz bolnice": Bolna ispovest žene koja je preživela operaciju raka – muž je ostavio jer "više nije žena"
16:47 Zdravlje Sedu kosu sada gledamo u novom svetlu: Kako gubitak boje kose pomaže u odbrani od raka
10:10 Dom i saveti Istina o slanini, kobasicama i pršuti: Stručnjaci otkrili da li ove namirnice dovode do pojave karcinoma
10:24 Zdravlje Peckanje pri mokrenju može biti loš znak: Doktor Džamić otkriva da svake godine 1.000 ljudi u Srbiji umre od tumora mokraćne bešike
13:50 Zdravlje Aleksu se rak vratio posle dve godine: Istraživanja otkrivaju ko će preživeti uz imunoterapiju, ZAŠTO NA NEKOG NE DELUJE
08:04 Zdravlje Jeste li izloženi riziku? Ove 4 vrste raka sve se češće pojavljuju kod osoba mlađih od 50 godina
16:07 Zdravlje Da li ste ikada pogledali deklaraciju na limunu? Nastasja otkriva istinu – da li se kora sme jesti ili stavljati u piće
14:43 Ispovesti Nakon niza pogrešnih dijagnoza, otkriven mu neizlečiv rak: Student prava (20), sada ima samo jednu želju…
14:20 Dom i saveti Jedan predmet koji svi imamo u domu može izazvati ozbiljne bolesti: Može biti štetan i kad se ne koristi
15:55 Zdravlje Kardiolog navodi šest namirnica koje mogu ozbiljno ugroziti zdravlje: "Prazne kalorije, povećavaju rizik od raka"
12:15 Zdravlje Koja je tajna 'super preživelih' – kako neki ljudi pobede rak? Naučnici iz 40 zemalja tragaju za odgovorima
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima