Šta se desilo sa Melani Grifit? Svi gledaju u njeno ISKRIVLJENO lice, izgleda prestrašno kad se nasmeje

Vesti 19.12.2022 18:40 1

Melani Grifit se, po svemu sudeći, nikako ne miri da stari, a nove paparaco fotografije otkrile su zastrašujuću istinu

Šta se desilo sa Melani Grifit? Svi gledaju u njeno ISKRIVLJENO lice, izgleda prestrašno kad se nasmeje

Profimedia

Melani Grifit, nekada jedna od najlepših žena Holivuda, duže vreme nije se mogla videti u javnosti. Ipak, priča se promenila u poslednje vreme, te ne beži od paparaca kao nekad, niti skriva lice od kamera. Glumicu su tako nedavno uslikali prilikom praznične kupovine, a u kamel kaputu i farmericama zaista je izgledala poput devojčice zahvaljujući vitkoj liniji. 

Ipak, potpuno je druga priča kada je reč o njenom licu. Naime, iako je većinu vremena nosila naočare za sunce, u jednom trenutku ih je skinula i nasmejala se fotografima. Tek tada su se videle posledice svega što je svojoj koži radila godinama.

Šta se desilo sa Melani Grifit? Svi gledaju u njeno ISKRIVLJENO lice, izgleda prestrašno kad se nasmeje

Profimedia

 

 

Naime, nije tajna da se Grifit teško nosila sa starenjem. Iako je nekada bila na vrhu lista najlepših žena, danas je priča potpuno drugačija - i ona je, poput drugih diva, poklekla pod pritiskom i otišla "pod nož" kako bi sačuvala mladost, a dobila je sve samo ne ono što je želela. 

Danas se više priča o njenim intervencijama, a daleko manje o ulogama, zbog čega glumicu gotovo da nije bilo moguće videti u javnosti, a ni na velikom platnu.

Na retkim paparaco fotografijama Melani je bilo teško prepoznati, a tek kada su se stvari potpuno otrgle kontroli sa intervencijama i botoksom, odlučila je da stane. Takođe, javna tajna je i da je nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i droge, što su znali njeni najbliži, a porocima se okrenula još u ranoj mladosti. Sa druge strane, šuškalo se i da je teško podnela razvod od Banderasa, te da je urpavo zbog njega i odlazila pod nož iako ju je molio da to ne čini. 

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje. Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, a takođe je pobedila i rak kože.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
zora
19.12.2022 19:25

Strasno sta je napravila od sebe.