Mogla je da bude NAJLEPŠA žena Amerike: Skandalozna DISKVALIFIKACIJA manekenke - ovo joj nisu oprostili!

Najžena Vesti 04.12.2021 13:14 1

Čini se da lepa manekenka ipak nije klonula duhom, te da joj se smeši mnogo poslovnih angažmana pogotovo nakon takmičenja iz kog je, po mišljenju mnogih nepravedno eliminisana

Mogla je da bude NAJLEPŠA žena Amerike: Skandalozna DISKVALIFIKACIJA manekenke - ovo joj nisu oprostili!

Printscreen/Instagram


Kataluna Enrikez, transrodna manekenka, diskvalifikovana je sa izbora za Mis Sjedinjenih Američkih Država. Kazala je kako joj je bila čast da bude deo takmičenja i da je diskvalifikovana zato što nisu bili spremni za ženu kao što je ona, piše Noizz.

- Bila sam srećna jer sam služila kao primjer LGBT deci koja sada znaju da ne moraju da budu ograničena društvenim standardima.

 

Diskvalifikacija me isprva šokirala zato što sam uzaludno naporno radila. Međutim, shvatam da jednostavno nisu bili spremni za mene - rekla je Enrikez.

Diskvalifikovana je pre 16. kola spomenutog takmičenja. Krunu je dobila El Smit, reporterka iz Kentakija.

 

Ona će se 12. decembra u Eilatu u Izraelu takmičiti na svetskom takmičenju za Mis.

- Sigurna sam da će moja jedinstvenost uskoro biti prepoznata - rekla je Enrikez.

 

Ona je ranije ove godine krunisana za Mis Nevade nakon što je pobedila 21 takmičarku na manifestaciji u Las Vegasu, prenosi Klix.

Čini se da lepa manekenka ipak nije klonula duhom, te da joj se smeši mnogo poslovnih angažmana pogotovo nakon takmičenja iz kog je, po mišljenju mnogih nepravedno eliminisana.

Komentari (1)
Loading
zora
04.12.2021 14:34

Tanane rucice sa ogromnim sakama.