Suzan iz "Očajnih domaćica" prezire plastične operacije: Glumica ima 56 godina i ponosna je na svoje bore!

Vesti 21.04.2023 10:30 0

Nije uobičajno, ali neke svetske zvezde odlučile su da kažu "ne" plastičnim operacijama. Jedna od njih je čuvena glumica Teri Hačer.

Suzan iz "Očajnih domaćica" prezire plastične operacije: Glumica ima 56 godina i ponosna je na svoje bore!

Shutterstock

Teri Hačer je najpoznatija po ulozi Suzan iz serije "Očajne domaćice". Juče je bila gošća "Fan Festivala" u Parizu. Ponosno je pokazala bore, poneku sedu i diskretno našminkano lice. Glumica podržava prirodnu lepotu i prilično je odlučna u tome.

 

 

Bez obzira što trendovi veštačke lepote ne gube na popularnosti, Teri ne želi da poklekne tim diktatima. Oduvek je bila pobornik prirodne lepote i ne boji se starenja. 

 

 

Serija "Očajne domaćice" postigla je ogromnu popularnost, a tad su krenule priče da je Teri veoma "nezgodna" za saradnju odnosno da tokom snimanja jedne sezone nije pričala ni sa kim na snimanju. Nakon što je pala poslednja klapa tri glavne zvezde zahvalile su se svima, osim njoj, što je podgrejalo glasine o njenoj teškoj naravi.

Teri se nalazi se na pojedinim listama holivudskih zvezda kojih prati nezavidna reputacija "nepodnošljivih saradnika".

 

 

O glumici se pričalo i da je bankrotirala pa da je ostala bez krova nad glavom što je ona kasnije demantovala ističući da se radilo o fotografiji sa snimanja jedne serije u kojoj je ona glumila ženu koja živi u prikolici što je pokrenulo glasine o bankrotu.

Teri se glumom bavi od 1985. a kao jedna od njenih najvećih uloga izdvaja se ona u filmu o tajnom agentu 007 "Sutra ne umire nikad" gde je tumačila lik devojke Džejmsa Bonda. Igrala je i u filmovima "Tango i keš" i "Frejžer". Živi danas u Los Anđelesu. 

 

Komentari (0)
Loading