Najomraženiji PAR na svetu se konačno pomirio: I dalje ih prati DRAMA, skandali i haos, a ponašaju se kao tinejdžeri

Vesti 12.04.2023 09:50 0

Iako je delovalo da su definitivno odlučili da okrenu leđa jedno drugom, sada deluje da su se Megan Foks i mašin Gan Keli pomirili

Najomraženiji PAR na svetu se konačno pomirio: I dalje ih prati DRAMA, skandali i haos, a ponašaju se kao tinejdžeri

Profimedia

Nakon što je ubedio ceo svet da je njihova veza osuđena na propast, čini se da je najčudniji par danas ponovo zajedno. Glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli su rešili sve svoje probleme, a paparaci su ih slikali na odmoru na Havajima. Zajedno su šetali plažama, držali se za ruke, a muzičar je u jednom trenutku svoju verenicu nosio na leđima.

Za Dejli mejl, izvor je nedavno izjavio da je sa parom ponovo sve u redu. „Oni su zvanično ponovo zajedno nakon što su prošli kroz težak period u njihovoj vezi. Poslednjih meseci su bili teški za oboje, ali su otišli ​​na odmor da se malo oporave“, rekao je izvor i dodao da su sada u boljim odnosima nego ikada ranije.

Inače, kada su raskinuli, nastala je prava drama na društvenim mrežama kada je Megan postavila čudne fotografije koje je potom obrisala. „Nije bilo umešanosti treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM-ove, AI botove ili demone. Iako mrzim što vas lišavam nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi ChatGPT napisao mnogo tačnije, morate pustiti da ova priča umre i sve ove nevine ljude sada ostaviti na miru“, rekla je Megan u objavi koja je kasnije nestala. Inače, par je počeo da izlazi početkom 2020. godine, a verio se u januaru 2022. godine. Od početka su privlačili veliku pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan ostavila glumca Brajana Ostina Grina zbog repera, pojavila se u Mašinovom muzičkom spotu za 'Bloodi Valentine', gde se moglo videti kako ga vezuje.


Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su se Foks i Keli navodno pili krv, muzičar je nosio njenu krv na premijeri, poklonio joj verenički prsten sa ubačenim šiljcima da bi bolelo ako pokuša da ga skine , a crvenim tepihom su koračali zajedno jedan za drugim lancem koji im je spajao nokte. Megan je čak rekla svom vereniku da je „ili ubije ili da joj napravi dete“, a jednom prilikom je istakla da je njihova veza „veoma intenzivna“. „Naše duše su izabrale da se suočimo sa stvarima o sebi koje nismo htele da znamo, koje smo pokušavale da odgurnemo... Sve bi trebalo da bude lako, ali idemo i dođavola jedno sa drugim“, rekla je glumica.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading