Humanost na prvom mestu: Bred Pit je pustio svog KOMŠIJU koji je napunio 105 godina da živi na njegovom LUKSUZNOM imanju

Vesti 10.04.2023 13:00 0

Priču je otkrila Kasandra Peterson

Bred Pit

Shutterstock

Zvezda Elvira Kasandra Piterson otkrila da je Bred Pit svog 105-godišnjeg komšiju pustio da živi besplatno na svom starom imanju u Los Anđelesu vrednom 39 miliona dolara. Peterson, koja je bila Pitova komšinica nakon što mu je prodala svoj dom 1994., objasnila je u nedavnom intervjuu za People da je Pit stekao okolna imanja, od kojih je jedno pripadalo muškarcu u ranim devedesetim, čija je žena preminula .

Pit je dozvolio starijem čoveku, po imenu Džon, da postane zakupac imanja bez plaćanja stanarine sve dok ne umre.

"Bilo je pomalo smešno jer je Džon doživeo 105 godina. Pretpostavljam da je Bred dobro razmišljao, znaš, može da živi tamo dok ne umre, što bi moglo biti svakog trenutka“, našalila se Piterson .

Peterson je opisala Pita kao "ljubaznog i dragog" komšiju. Prisetila se primera kada je videla zvezdu bez majice i kako udara u džak pripremajući se za film Klub boraca iz 1999. godine , rekavši: „Sećam se da je rekao: 'Hej, kako si?' a ja kao, 'A?' Nisam mogla da pričam. Pocrvenela sam. On je tako zadivljujuće, zapanjujuće zgodan - i fin, kao vrhunac."

Skandal na SNIMANJU filma: Anđelina Džoli BESNA pljunula kolegu u facu

Prošlog meseca, Pit je prodao svoje imanje za 39 miliona dolara nakon što ga je posedovao i preuređivao skoro tri decenije. Imovina je prvobitno bila procenjena na 45 miliona dolara u januaru, ali je cena pala iz razloga koji ostaju nejasni. Pit je tamo živeo u kući sa svojom bivšom suprugom Anđelinom Džoli i njihovo šestoro dece pre njihovog razvoda 2016. godine, ali je takođe živeo sam mnogo godina kasnije.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading