Zavela Kardašijana pa ga GUŠILA kablom i pretila PIŠTOLJEM: Bila je oličenje ZLA, a sada je KRSTILA, izvadila silikone i uklonila DEMONSKU tetovažu!

Vesti 01.04.2023 13:15 0

Odlučila je da se vrati veri i Bogu

Zavela Kardašijana pa ga GUŠILA kablom i pretila PIŠTOLJEM: Bila je oličenje ZLA, a sada je KRSTILA, izvadila silikone i uklonila DEMONSKU tetovažu!

Shutterstock

Blek Čajna, rijaliti zvezda poznata po vezi sa jedinim naslednikom porodice Kardašijan, a sada je ugasila čak i nalog gde je prodavala svoje slike, a preko kog je zarađivala 20 miliona dolara mesečno.

 

 

Odlučila je da napusti stari život i krene u potpunu transformaciju, ne samo u fizičkom smislu, već i duhovno. 

Želi da ukilikone sve filere, ali i da skine "demonsku" tetovažu koju je imala na kuku. 

Kako je nedavno rekla za strane medije, krenula je na "putovanje isceljenja" nakon što je pronašla religiju. Malo ko je znao, ali Blek Čajna nije njeno pravo ime, već Anđela Vejt, te je oglasila na društvenim mrežama i rekla kako će da ga vrati. 

 

- Želim da svi budete deo mog životnog puta kojim menjam život. Smanjila sam grudi i gluteus maksimalno. Svi imate moć da sredite svoj život i to morate da znate - napisala je ova ona potpisavši se kao Anđela Vajt.

 

 

Inače, ona se u prošlosti našla na sudu sa celokupnom porodicom Kardašijan, gde je izneto kako je pokušala da ga ubije, i to dva puta!

- Rob mi je tada rekao "Pokušala je da me ubijei" - ispričala je Kajli na sudu u Los Anđelesu. 

- Mislim da je to bila borba za život i smrt. Sećam se kako je Rob bio uzrujan dok nam je objašnjavao šta se dogodilo - dodala je.

Osim toga, Kajli je opisala još jedan način na koji je, navodno, Čajna pokušala da ubije njenog brata. U tom, drugom pokušaju Čajna je, kaže, prišla Robu iza leđa i omotala kabl od punjača za mobilni telefon oko njegova vrata. 

Čajna i Rob su tokom veze dobili su ćerku Drim.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading