Proglašena je za NAJLEPŠU na svetu, pa smuvala DESET godina mlađeg: Sada je obukla HALJINU za koju baš treba SMELOSTI!

Vesti 04.04.2023 11:22 0

Nekadašnja najlepša žena na svetu i dalje nas ne ostavlja ravnodušnim

Proglašena je za NAJLEPŠU na svetu, pa smuvala DESET godina mlađeg: Sada je obukla HALJINU za koju baš treba SMELOSTI!

Profimedia

Glumica i bivša mis sveta  Prijanka Čopra Džonas (40), pojavila se na crvenom tepihu u Mumbaju u glamuroznom izdanju. Njena haljina je sve ostala bacila u drugi plan!

Može se slobodno reći da je dramatičnog dizajna zbog svoje providne suknje i lepršavim 3D cvetnim laticama u gornjem delu. 

 

Ova izuzetna kreacija bez naramenica sa dugim izrazom i takvim materijalom koji je savršeno isticao njene obline, potpisa je " Elie Saaba". 

 

 

I kao da sama haljina nije bila dovoljna, dodala je i sjajne dijamatske minđuše i narukvicu. Kako bi sve dodatno naglasila, podigla je kosu i dodatno naglasila njene crte lica jačom šminkom. 

Njena pratnja i muž, Nik Džonas (30) je poneo crno klasično odelu i pustio svoju suprugu da u potpunosti zablista i istakne se. 

Inače, iako je Pijanka starija od Nika, njihov brak važi za jedan od skladnijih u Holivudu. 

Sredinom januara prošle godine, indijska glumica i njen suprug Nik Džonas postali su roditelji. Kako je par najavio, u tome im je pomogla surogat majka.Prijanka i Nik su izabrali da imaju bebu preko surogat majke zbog njihovog zauzetog radnog rasporeda - oni često provode vreme daleko jedno od drugog.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading