"Hvala svima koji su BRISALI moje suze": Šakira se OPRAŠTA, započinje novo poglavlje u potrazi za svojom srećom

Vesti 03.04.2023 14:21 0

Šakira se oprostila sa dragim ljudima u Barseloni

"Hvala svima koji su BRISALI moje suze": Šakira se OPRAŠTA, započinje novo poglavlje u potrazi za svojom srećom

Profimedia

Nakon turbulentnog perioda u životu, Šakira je donela odluku da krene dalje i napusti Barselonu. Španski mediji već neko vreme spekulišu o mogućnosti da se Šakira preseli u Majami sa svojim sinovima Milanom i Sašom.

Nakon nekoliko dana glasina, sinoć je pevačica viđena na aerodromu u Barseloni u društvu svoje dece. Odmah nakon toga, Šakira se oglasila na svom Instagram profilu i zahvalila se Špancima na svim godinama podrške koje je dobila od njih.

Ovo je velika promena za Šakiru, koja je godinama živela u Barseloni. Međutim, čini se da je odlučila da krene dalje i započne novo životno poglavlje u Majamiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

- Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kojem sam naučila da je prijateljstvo duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem - napisala je Šakira.

Iako je ovo definitivno težak period za Šakiru, ona pokazuje snagu i odlučnost da krene dalje. Njena hrabrost i predanost svom životu i svojoj deci su zaista inspirativne, a želimo joj sve najbolje u budućnosti.

Printscreen/Instagram

 

Za nju je ovo veliki korak, jer je sa svojim bivšim suprugom, poznatim fudbalerom Džerardom Pikeom, provela mnogo godina u ovom gradu.

Međutim, to nije jedina stvar koja je privukla pažnju medija u vezi sa ovom vesti. Naime, Pikova nevera je bila glavna tema u španskim medijima, a Šakira je bila žrtva ovog skandala. Njen život se pretvorio u pravu senzaciju, sa novinskim naslovima koji su otkrivali sve detalje o njihovoj razdvojenosti.

Ali, Šakira nije dopustila da ovo utiče na nju, niti na njenu umetnost. Ona je jedna od najtalentovanijih pevačica svih vremena, a njen glas i muzika su joj pomogli da prebrodi teške trenutke. Odluka da se preseli iz Barselone je bila njen lični izbor i odlučila je da nastavi svoj život i karijeru na drugom mestu.

Šakira je uvek bila poznata po svom osećaju za stil i modu, pa će mnogi obožavatelji biti zainteresovani da vide gde će se sada nastaniti i kakav će stan ili kuću odabrati. Međutim, za Šakiru je najvažnije da se oseća udobno i sigurno, a novi početak će joj dati priliku da se okruži pozitivnom energijom i novim prilikama.

Koliko god da je bila izložena medijskoj pažnji i tračevima, Šakira se uvek držala dostojanstveno i sačuvala svoju privatnost. Njena muzika je ono što je učinilo da postane globalna zvezda i njen talenat će i dalje biti prepoznat širom sveta. Sada, sa novim poglavljem u svom životu, sigurni smo da će Šakira nastaviti da osvaja srca publike i da će joj novi početak doneti samo najbolje.

Komentari (0)
Loading