Stiže nam ružičasti pun Mesec: Jednom znaku će se život promeniti iz korena, ovaj period je dugo čekao!

Vesti 03.04.2023 10:10 0

Najznačajniji događaj u predstojećoj nedelji biće ružičasti pun mesec 6. aprila. Pun ružičasti mesec će biti povoljan period za rešavanje problema i raspremanje ličnog prostora. Ovaj dan izbegavajte mlečne proizvode i posete frizerima i kozmetičarima.

Žena

Shutterstock

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila


Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovima sledi povoljan period na poslovnom i finansijskom planu. U ljubavnoj sferi, Ovan će davati koliko i uzima i taj balans će pozitivno uticati na komunikaciju sa partnerom. Takođe, ovakav odnos može uticati na to da Ovnovi vide svog partnera u novom svetlu. Zdravlje će biti dobro, omogućavajući Vam da se posvetite fitnesu i izletima.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će se ove nedelje aktivirati u poslovnim procesima, dok će emotivni odnosi pasti u drugi plan. Moraćete da se dokažete na radnom mestu kako biste ostvarili svoje ciljeve, a nekima će to i doneti priliku ka unapređenju. Sredinom nedelje ćete imati priliku da popravite finansijsku situaciju, a već u petak ćete uživati u šopingu. Zdravlje Vam neće praviti probleme, mada je moguća blaga prehlada.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Početkom nedelje ćete se baviti finansijskim pitanjima koje ćete uspešno rešiti. Na poslovnom planu će Vas se stvoriti šansa za napredovanjem. Što se tiče ljubavne sfere, obuzeće Vas nostalgična osećanja koja će Vas motivisati na donošenje novih odluka. Blizanci koji imaju probleme sa hroničnim bolestima i organima za varenje treba da vode računa o sebi. Pravilna ishrana će biti dobra preventiva.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će ovu nedelju provesti tapkajući u mestu, a čak ni ispoljavanje lične inicijative neće imati nekog efekta. Rešenje za ovakvu situaciju je jednostavno: mirno i metodično nastavite da radite ono što morate, a rezultati će se pokazati kasnije. Planirana primanja novca će kasniti, tako da se potrudite da štedite. Skoro svi predstavnici znaka će osetiti zamor od partnera. Najbolji način da se izborite sa ovim jeste da otputujete na kratko. Moguće su virusne infekcije i prehlade.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Samopouzdanje će biti vaš kec u rukavu ove nedelje. Na poslu ćete se zadovoljiti malim dostignućima i uspešnim završetkom projekta, a dobra situacija sa finansijama će Vam omogućiti da kupite nešto što ste dugo želeli. Usamljeni Lavovi će verovatno upoznati interesantnu osobu sa kojom će započeti ozbiljnu vezu, a Lavovi u vezi će ostvariti želje vezane za partnera. Zdravlje Vam neće praviti probleme.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devicama će ova nedelja proći u promatranju sopstvenog duha. Ovo neće dati trenutni rezultat, ali će učiniti da se lakše prilagodite budućim ciljevima i zadacima. Ostvarićete promene koje želite bez obzira na prepreke koje Vam se nađu na putu. Zatišje u profesionalnoj sferi će Vam dati prostora da poradite na sebi. Finansije će biti stabilne, a krajem nedelje je moguća blaga anemija.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će uspešno održavati miran stav i emotivnu ravnotežu. Vreme stagnacije će prijati Vagi jer će moći da se odmori od prošlosti i pripremi za budućnost. Na romantičnom planu je moguće novo poznanstvo ili poboljšanje odnosa sa partnerom. Takođe, moguća su kratka putovanja. Finansije će biti stabilne ako budete štedljivi, a zdravstveno stanje će biti dobro.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpijama se sprema prijatna nedelja. Imaćete uspeha u poslovnoj sferi, a očekuje Vas ispunjenje želja na romantičnom planu. Škorpijama koje su posvećene karijeri se sprema unapređenje i značajne novčane nagrade. Značajan finansijski priliv će omogućiti da obradujete drage osobe poklonima. Zabave i druženja sa prijateljima mogu doneti novu romansu. Umerena fizička aktivnost će doprineti Vašem zdravlju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci će skoro cele nedelje biti posvećeni porodici i zdravstvenim tegobama. Sezonske alergije će posebno uticati na predstavnike vatrenog znaka. Takođe, Strelčevi bi trebalo da prispitaju svoje stavove i pronađu grešku u svojim razmišljanjima umesto što krivicu prebacuju na druge. Posao Vam neće stvarati prevelike muke ove nedelje, pa ćete moći da se posvetite sebi. Ništa se neće menjati na ljubavnom planu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Pogrešna raspodela posla na radnom mestu će učiniti da Jarčevi troše svoju energiju na održavanje ravnoteže. Međutim, dostizanje cilja neće biti lako. Produktivnost će se povećati tek krajem nedelje. Finansije će naterati Jarčeve da razmišljaju o dodatnim prihodima ili promeni posla. Razočarenje u prijatelje će se odraziti i na Vaš odnos sa partnerom. Predstavnici znaka koji imaju probleme sa disajnim putevima treba da obrate pažnju na njih.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama se sprema smirena nedelja bez mnogo turbulencija, sa izuzetkom na polju profesionalne sfere gde ćete morati da uložite svoj maksimalni trud. Realizacija tekućih projekata će zahtevati mnogo energije od Vas, a rezultat će biti prilično skroman. Međutim, ovo nezadovoljstvo će popraviti romantična sfera. Prijaće Vam pažnja koju će Vam poklanjati muškarci, a izlasci krajem nedelje mogu da podstaknu ulazak u ozbiljnu vezu. Zdravlje će Vam omogućiti visok nivo energije tokom cele nedelje.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Doživljavaćete konflikte u profesionalnoj sferi, ali ćete imati stabilnost na emotivnom planu. Rasprave na poslu mogu da Vas isprovociraju da uradite nešto nepromišljeno. Najbolje rešenje je da uključite osobu koja je neutralna u sporu da Vam pomogne da razrešite problem. Partner će Vas obradovati poklonom, a rodbina ili deca će zahtevati Vašu dodatnu pažnju u drugoj polovini nedelje.

 

Komentari (0)
Loading