Bila je u šopingu sa decom, a onda briznula u plač: Šakira viđena kako roni SUZE u poznatoj radnji u Njujorku (FOTO)

Vesti 14.03.2023 14:40 0

U proteklih nekoliko dana, Šakira je bila u Njujorku, gde je učestvovala u "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", a zatim je uživala u nekoliko slobodnih dana

šakira

Foto: AP

Poznata pevačica otišla je u kupovinu, međutim paparaci su je uhvatili u prodavnici gde je viđena kako plače.

Iako je pokušala da pokrije lice kako ne bi bila primećena, napravljeno je nekoliko fotografija koje su brzo postale viralne.

Šakira je bila u kupovini sa svojom decom

Poznata pevačica odvela je svoju malu decu Sašu i Milana na Tajms Skver, a zatim otišla u prodavnicu čokolade M&M's, gde su dvojica dečaka izgledala srećno birajući svoje slatkiše, pa čak i neke plišane životinje.

Dok su njena deca srećno trčkarala, njihova majka je briznula u plač i čak je pokušala da se pokrije kapom kako fotografi ne bi mogli da je slikaju. Šakira je primećena kako razgovara sa drugom ženom i, čim je razgovor završen, briznula je u plač.

Kasnije je prisustvovala NHL utakmici, gde se slikala sa TV voditeljem Karsonom Dejlijem, što je izazvalo glasine o mogućoj aferi.

 

 

Kolumbijska zvezda prolazi kroz težak period nakon raskida sa bivšim centralnim bekom Barselone Žerardom Pikeom prošle godine.

Fotografije kako plače izazvale su zabrinutost među njenim fanovima. Da li to ima veze sa Pikeom ili ne, samo Šakira - a možda i žena sa kojom je razgovarala - zna.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading