Urnisaće bivšeg muža: Šakira ne prestaje da proziva Pikea, reči nove pesme su i nas zabolele

Vesti 24.02.2023 10:40 0

Šakira je predstavila duet sa još jednom kolumbijskom pevačicom Karolom G

Urnisaće bivšeg muža: Šakira ne prestaje da proziva Pikea, reči nove pesme su i nas zabolele

Printscreen/Youtube

U tekstu pesme obe prozivaju svoje bivše partnere, pa Šakira u jednom trenutku kaže: „Šta me tražiš, znaš da ne ponavljam svoje greške”.

Pesma pod nazivom „TKG” objavljena je danas i biće deo Karolinog novog albuma „Manana Sera Bonito”.

U pomenutoj pesmi obe govore o muškarcima koji su ih povredili. Obojica aludiraju na odnose iz n prošlosti i čine to bez ikakve zadrške.

 Karol, koja je objavila da se rastala od repera Anuela AA 2021. godine, govori o osobi kojoj je pomogla. U međuvremenu, Šakira pominje osobu koja se udaljila od nje.

 „Zašto me tražite ako znate da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarce“, kaže deo refrena koji pevaju Šakira i Karol G. Međutim, prozivke se tu ne završavaju, Šakira naizgled ponovo proziva i Pikea i njegovu novu devojku Klaru u strofi. „Bolelo me je što te vidim sa novom, ali ja sam već spremna za ono moje, 
Zaboravila sam kroz šta smo prošli i to te je uvredilo.
Čak se i moj život popravio, kunem se da više nisi dobrodošao A ono što mi je tvoja devojka pripremila, to me ne ljuti niti zasmejava“, kaže se u tekstu pesme.

Takođe, u dva navrata Šakira navodi da je njen bivši partner pokušao da se vrati, a stihovi kažu: "Sada hoćeš da se vratiš, vidimo se. Ne znam, čekaj me, nisam ja idiot" , „A sada želiš da se vratiš, već sam pretpostavila, kad si lajkovao moju fotografiju“.

Karol G je rekla za Rolling Stone da je pesmu napisala prošle godine tokom svog "emotivnog putovanja". „Kada sam je napisala, za mene je imala lično značenje koje je evoluiralo tokom vremena i iako ne predstavlja trenutno stanje, bio je to poseban trenutak u mom životu“, objasnila je ona.

 
Komentari (0)
Loading