JEZIVO: Ovde je Menson ZAKLJUČAVAO žene, sve i da su vrištale, niko ih ne bi čuo

Vesti 16.11.2021 16:00 0

Bivše partnerke već dugo optužuju Merilina Mensona za fizičko i psihičko nasilje. Časopis "Rolling Stone" sproveo je opsežnu novinarsku istragu o ovoj stvari. Novinari su uspeli da utvrde da je kod žrtava glavna tema prostorija koja ima zvučnu izolaciju i koja se nalazi u stanu muzičara. Menson je tamo navodno držao zatvorene žene

JEZIVO: Ovde je Menson ZAKLJUČAVAO žene, sve i da su vrištale, niko ih ne bi čuo

Tanjug/Ap

U dugom članku u časopisu "Rolling Stone" saznajemo da u uglu jedne od soba u stanu Merilina Mensona u Los Anđelesu postoji mala staklena zvučno izolovana soba. Bio je to ostatak muzičkog studija.

Menson je pretvorio sobu koja je korišćena za snimanje u "sobu za loše devojke" . Prema pričama njegovih bivših partnerka, muzičar ih je tamo zaključao da bi ih kaznio za razne prekršaje. Žene su tu držane do nekoliko sati. Da su vrištali, ionako ih niko ne bi čuo.

Što se tiče ostalih karakterističnih elemenata dizajna Mensonovog stana, među svedočenjima do kojih su novinari došli su informacije o kukastim krstovima i fotografije iz porno magazina. Tepisi i nameštaj bili su crni, kao i zavese koje su trebale da prekrivaju prozore danonoćno. U stanu je bilo hladno - temperatura je bila podešena na 18 stepeni C.

JEZIVO: Ovde je Menson ZAKLJUČAVAO žene, sve i da su vrištale, niko ih ne bi čuo

Tanjug/Ap

 

U februaru je kancelarija šerifa Los Anđelesa otvorila istragu protiv muzičara zbog nasilju u porodici. Do sada, međutim, protiv njega nije podignuta optužnica. Četiri žene su ga tužile tražeći odštetu.

U maju prošle godine na mreži su se pojavile prve informacije o još jednoj ženi koju je Merilin Menson seksualno zlostavljao. Sudija je, međutim, odbacio tužbu jer navodna žrtva nije mogla da dokaže kako je izgubila pamćenje i nije prijavila zločin ranije.

Komentari (0)
Loading