11:00 Poznati Potresna životna PRIČA Mine Lazarević: Pored toga što je bila ZLOSTAVLJANA, ona se borila i sa teškom bolešću
14:30 Poznati "Suprug me je TUKAO, a moja majka ga podržavala": Naša GLUMICA progovorila o paklu kroz koji je prošla u braku
20:25 Ispovesti Bolestan KOMENTAR muškarca o ŽENAMA koji izaziva BES: "Svima nam se desi da UDARIMO ženu NEKOLIKO puta NEDELJNO jer ZVOCA"
14:47 Ispovesti Oteli su je, IZBOLI i PREREZALI vrat 16 puta: Žena je jedva PREŽIVELA, doktori NIKADA nisu videli takve RANE za života
13:20 Ispovesti Tukao ženu pred svima i niko nije smeo da ga ZAUSTAVI: Jeziv snimak prikazuje brutalno nasilje nad ženama
18:00 Poznati Jeziva ispovest popularne glumice: Imala sam SEDAM godina kada me je BRUTALNO zlostavljao i svi su ćutali na to
10:25 Ispovesti Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!
14:30 Ispovesti Manekenka otvorila dušu i progovorila o ZLOSTAVLJANJU i porocima: Sa 18 godina se nije TREZNILA, a danas sa 30 ima preko PET ozbiljnih DIJAGNOZA
11:52 Ispovesti "Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!
13:01 Ispovesti "Tretirao me je kao PSA": Ženu sa cerebralnom PARALIZOM više od PET godina je staratelj ZLOSTAVLJAO, a kada ga je prijavila doživela je ŠOK!
18:35 Ispovesti "KO BI TEBE SILOVAO PRIKAZO": Katarina iz Beograda je preživela zlostavljanje, a umesto PODRŠKE dobila GNUSNE komentare na račun izgleda!
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje