Da je Megan to uradila, svi bi je RAZAPELI: Kejt Midlton popustila kočnice, BEZ BLAMA je Harija dodirivala po zadnjici, nadala se da to NIKO ne vidi

Vesti 20.02.2023 09:40 0

Od sinoć svi premotavaju snimak na kojem se vidi kako Kejt dira supruga po zadnjici, pa se svi pitaju da li sada gradi novi imidž

Da je Megan to uradila, svi bi je RAZAPELI: Kejt Midlton popustila kočnice, BEZ BLAMA je Harija dodirivala po zadnjici, nadala se da to NIKO ne vidi

Profimedia

 

Članovi kraljevske porodice nikada u javnosti nisu pokazivali mnogo intime. Ali su se izgleda stvari promenile. 

Sinoć je održana dodela BAFTA, a na ovom specijalnom događaju pojavila se i Kejt Midlton sa svojim suprugom princom Vilijamom. A princeza od Velsa još jednom je svojim izgledom ostavila svetske zvezde daleko iza sebe.

Momenat kada je Kejt udarila po zadnjici princa Vilijama je totalni šok za javnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Najzena.rs (@najzena.rs)

Javnost, očekivano, najviše intrigira odnos među članovima kraljevske porodice, a posebno način na koji su se svi ophodili prema princu Hariju i Megan Markl, koji su se svojevremeno odrekli svih kraljevskih dužnosti i preselili se u Ameriku. Pa da je tako nešto uradila Megan, doživela bi raspeće i medijski linč.

Kada je u pitanju potez Kejt, dovodi se u pitanje da li je poneo momenat, da li je to impulsivno uradila ili je Vilijam u tom mmomentu izmakao ruku, pa je došlo do udarca ruke u njegovu zadnjicu.

Po ovom snimku vam ostavljamo mogućnost da sami protumačite šta se zaista desilo, a ispod snimka su se ređali različiti komentari.

- Vidi se da joj se slučano omaklo, pa ne bi ona to namerno uradila još na crvenom tepihu.

- Krenula je da ga uhvati za ruku, pa je on pomerio. To je razlog zašto ga je "šljapnula" po zadnjici.

- Izgledaju ležerno i elegantno, opustili su se malo više, kao u noćnom provodu, izgleda ih je poneo momenat, neki su od komentara.

Komentari (0)
Loading