Ceo BALKAN se divio njenoj LEPOTI: Znamo je kao "Zlobnicu", Gabrijela Spanić prkosi pravilima i u PETOJ deceniji

Vesti 15.11.2021 08:30 0

Gabriela Spanić je jedna od najvećih zvezda telenovela u svetu, a domaćoj publici postala je poznata krajem 90-ih kada smo sedeli ispred malih ekrana željno iščekujući nove epizode čuvene serije "Zlobnica"

Ceo BALKAN se divio njenoj LEPOTI: Znamo je kao "Zlobnicu", Gabrijela Spanić prkosi pravilima i u PETOJ deceniji

Printscreen/Youtube

 

Činjenica da ova glumica ima hrvatske korene učinila je ovu seriju još traženijom u regionu, a Gabriela je bila svojevremno veoma popularna na našim prostorima, i uglavnom je se javnost seti s vremena na vreme.

Ipak, nakon objave od juče svi se pitaju šta se dešava.

Fotkana u korsetu dok zavaljeno sedi u stolici Gabrijela po nekim izgleda savršeno, dok su drugi mišljenja da je prešla granicu pristojnosti i veoma se približila vulgarnosti.

Naime, Gabriela je proslavila 47. rođendan, prevremeno je posegnula za metodama protiv starenja, pa se neretko u Južnoj Americi, gde je i dalje vrlo popularna, čuju kritike na njen račun. Sve češće se o njoj piše upravo u tom kontekstu, a nedavno su je fanovi na Instagramu upitali šta joj se desilo sa licem.

Naime, ona je objavila video u kom je vidimo u gro planu, a uprkos tome što ga je provukla kroz filter, evidentno je da je njeno lice pretrpelo znatne promene zahvaljujući estetskim zahvatima.

- Nekad si imala predivno lice, sad je uništeno,

- S nekoliko bora bi izgledala lepše, nego s tim razvučenim veštačkim licem,

- Tužno je videti da se tako lepa žena uništila s previše operacija,

- Izgledaš kao plastična lutke, bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)
Loading