Lice joj se izobličilo zbog problema, a ruke joj se već tresu: Najpopularnija pevačica na svetu ima 30 godina, a po fotografijama se vidi kakvu je dramu u životu prošla

Vesti 07.02.2023 20:14 0

Selena Gomez ima tek 30 godina, a na putu ka uspehu doživela je mnogobrojne brodolome, a nisu je zaobišle ni zdravstvene tegobe

Lice joj se izobličilo zbog problema, a ruke joj se već tresu: Najpopularnija pevačica na svetu ima 30 godina, a po fotografijama se vidi kakvu je dramu u životu prošla

Shutterstock

Selena je nedavno zabrinula fanove snimkom svoje "beauti rutine" na kojoj su joj se ruke vidno tresle. "Tresim se od leka za lupus. Osim toga, pročitajte odricanje odgovornosti, ja nisam profesionalac u ovome“, odgovorila je Selena u komentaru na video koji je objavio Tiktoker.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus


Pevačici je 2014. godine dijagnostikovan lupus, a reč je o autoimunoj bolesti koja napada tkiva i organe pacijenata. Zapaljenje izazvano lupusom može da utiče na bubrege, zglobove, mozak, srce, pluća, kožu i krvne ćelije. Tri godine nakon što je saznala za dijagnozu, prijateljica je Seleni donirala bubreg, a ona je o svom iskustvu govorila u dokumentarcu "Selena Gomez: Mi Mind & Me". U to vreme naišla je na brojne kritike jer u njoj nije spomenula svog prijateljicu Franciju Raisaiju(34). Štaviše, u intervjuu za časopis Roling stoun, Selena je istakla da je Tejlor Svift njena jedina poznata prijateljica.

 

Fransija je pratila Selenu na Instagramu nakon objavljivanja njenog dokumentarca, a za izjavu o Tejlor Svift prokomentarisala je da je „zanimljiva” ispod objave jednog američkog portala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Selena je šokirala javnost u nedelju kada je prokomentarisala TikTok video u kojem se govori o tome kako ju je Raisa otpratila zbog dokumentarca u kojem nije rekla ni reč o njoj. „Izvinite, nisam spomenula sve osobe koje poznajem“, rekla je glumica u komentaru i šokirala svoje fanove. Posle svega, Fransija je izbrisala svoj komentar, a Selena je i dalje prati na Instagramu.

- Osećam se kao da sam morala da prođem kroz najgori mogući slom srca, a onda jednostavno zaboravim sve u trenutku, bilo je stvarno zbunjujuće. Ali jednostavno mislim da je to moralo da se desi i na kraju je to najbolja stvar koja mi se ikada dogodila - priznala je pevačica, koja je doživela psihički slom zbog turbulentne, višegodišnje veze sa Džastinom Biberom, nakon što je oženio Hejli Biber. dva meseca nakon raskida...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 


Nakon toga, Selena je nabacila kilograme koji su promenili njeno lice i telo, a iako je i dalje lepa, promena je itekako vidljiva. Pevačica se već duže vreme suočava sa komentarima hejtera o svom izgledu, ali je nedavno priznala da je oni nimalo ne pogađaju, jer se nikada nije osećala bolje u sopstvenoj koži.
 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading