Ana Stanić izgleda kao MILION dolara i u petoj deceniji: Tvrdi da nikada ne gladuje i da je OVO tajna njenog zgodnog izgleda!

Vesti 03.02.2023 12:00 0

Poznato je da se pevačica oduvek bavi sportom ali tvrdi i da je sama ishrana veoma bitna

Ana Stanić izgleda kao MILION dolara i u petoj deceniji: Tvrdi da nikada ne gladuje i da je OVO tajna njenog zgodnog izgleda!

Printscreen/Instagram

Pevačica Ana Stanić od kako se prvi put pojavila na sceni, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njena vitka linija se nije promenila pa sve do danas. 

Pre nešto više od mesec dana je proslavila 47. rođendan, a slobodno možemo reći da bi joj na izgledu pozavidele i dosta mlađe. 

 

 

- Uvek kucnem u drvo i razmišljam do kada će to da traje. Genetika je takva kakva je, ali mislim da to ima veze i sa mojim stanjem duha, analiziram ljude kako se ponašaju, kako sebe doživljavaju, a ja u svojoj glavi nisam izašla iz 35. godine - ispričala je Ana na "Kurir" televiziji.

 

 

- Ja se zdravo hranim, ne odričem se hrane, nisam neko ko gladuje, čak sam neko ko jede puno, ali jedem kvalitetnu i zdravu hranu. Ne odričem se brze hrane, ali je stvarno ne volim i to je moja velika sreća - objasnila je Ana, koja je prokomentarisala i kako gleda na provokativne fotografije svojih koleginica na društvenim mrežama.

 

 

Ono na šta je Ana posebno ponosna jeste njen prirodan izgled. 

- Ne samo da nisam radila estetske operacije, nego nisam korigovala ni obrve. Nemam ni tetovažu! To sam što sam i to je najvažnije. Nema misterija, ja sam umerena u jelu i piću, ne pušim, imam uredan san, puno šetam - rekla je jednom prilikom.

Ono što je navela da je jako bitno to što nikada ne preskače obroke. 

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading