Bivša prijateljica Megan Markl priznala: "Žao mi je što sam je upoznala sa Harijem, za sve sam ja kriva"

Vesti 23.01.2023 18:30 0

Bivša prijateljica Harija i Megan Markl Lizi Kandi žali što je britanskog princa upoznala sa američkom glumicom

Megan

Printscreen/Netflix

Žena tvrdi da je za sve što se do sada dogodilo "njena krivica" i optužila je kraljevski par da je "srušio monarhiju".

"Žao mi je"

Lizi Kandi upoznala je vojvotkinju od Saseksa 2013. godine na večeri pre dobrotvornog događaja. Žene su odmah kliknule. Ubrzo su se ponovo srele i postale bliske prijateljice. 54-godišnja bivša supruga fudbalera prvo je pokušala da spoji Megan sa britanskim fudbalerom Ešli Kolom, a kada je videla da od toga nema vajde, glumicu je upoznala sa princom Harijem. Između para je brzo došlo do varnice.

Uoči premijere dokumentarnog filma "Hari i Megan", koji govori o privatnom životu kraljevskog para, Lizi je razgovarala sa novinarom magazina "OK!" i otkrila da se kaje zbog onoga što se dogodilo.

Bivša prijateljica Megan Markl priznala:

Profimedia

 

"Volela bih da je nikad nisam upoznala Harijem. Za sve sam ja kriva! Žao mi je Kamila! Žao mi je", rekla je ona.

Lizi je optužila kraljevski par da „sruši monarhiju“ i dodala: „Ovaj dokumentarac je prikazan dok je kraljica bila živa i osećam kao da samo pokušavaju da unište 70 godina njenog neverovatnog rada da bi ponovo stekli svoj identitet - prestani da kukaš, prestani da kukaš."

Lizi i Megan su u početku bile dobre prijateljice, ali sada kaže da je Megan tretirala "sablasno". Ona je u prošlosti bila kritična prema paru, ali je obećala da će pogledati dokumentarac, iako je priznala da je bila "zaprepašćena" njime.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading