"Deco, nemojte tako"! Dijana Đoković otvoreno o Novakovom i Jeleninom vaspitanju dece i šta im zamera

Vesti 07.11.2021 15:05 1

Dijana Đoković otvoreno o metodama vaspitanja Novaka i Jelena kad su u pitanju njihova deca

"Deco, nemojte tako"! Dijana Đoković otvoreno o Novakovom i Jeleninom vaspitanju dece i šta im zamera

Profimedia

 

Pre samo dve sedmice čitava regionalna javnost brujala je o intervjuu majke Novaka Đokovića koja je u otvorenim izjavama iznenadila svojim stavom po pitanju njihove ishrane, ali je najdominantnija njena izjava da je ostala željna svog sina.

S obzirom da je Novak najbolji sportista svih vremena, još kao dete je bio posvećen sportu. Ta požrtvovanost ga je navela da u ranom detinjstvu napusti "gnezno" mamino, pa je ona iz tog razloga ostala željna da gleda i prati pred svojim očima njegovo odrastanje.

Naime, mnogi se sećaju Dijaninog intervjua od pre četiri godine kada je jasno istakla da su Đokovići poprilično strogi roditelji.

 

 

- I Nole i Jelena su strogi roditelji. Ume Novak i da popusti, ali oboje imaju principe koji moraju da se poštuju, i to uvažavam. Rekla bih im nekada: "Deco, nemojte tako", ali uvek ispoštujem njihove odluke. Sama sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva. To i jeste uloga bake. Imamo više slobodnog vremena nego roditelji, pa uživamo u odrastanju unuka - ispričala je svojevremeno Dijana.

 

 

- Obožavam devojčice. Životna želja mi je bila da imam ćerku, ali imam tri divna sina i Tara je nadomestila tu prazninu. Bila sam najsrećnija kada se rodila. Videla sam je samo kada se Jelena porodila, nadam se da ću uskoro opet. Takođe, Stefan je divan dečak, pametan, bistar i poslušan. Mnogo me podseća na Novaka kada je bio mali, isto je bistro i pametno dete. Govori i srpski i engleski - ispričala je svojevremeno Noletova mama.

Komentari (1)
Loading
Eh
15.11.2021 18:52

Strasno,videla je unuku samo jednom?Ovaj Novak ce se gorko kajati jednog dana