Sahranila je oba sina: U razmaku od šest godina izgubila je decu, evo kako su okončali život Kreg i Roni

Vesti 24.05.2023 20:44 0

Sin Tine Tarner, Roni Tarner je iznenada preminuo, a danas je preminula i legendarna pevačica

Sahranila je oba sina: U razmaku od šest godina izgubila je decu, evo kako su okončali život Kreg i Roni

Profimedia

Roni Tarner, sin svetski poznate pevačice Tine Tarner, pronađen je mrtav u svojoj kući u Kaliforniji u 62. godini. Vest je potvrdila njegova supruga, francuska pevačica Afida Tarner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)


„Dala sam sve od sebe do kraja, ali ovoga puta nisam mogla da te spasim. Volim te 17 godina. Ovo je veoma, veoma loše i veoma sam ljuta", napisala je u objavi. "Ovo je tragedija, počivaj u miru sa svojim bratom Kregom, tvojim ocem Ajkom Tarnerom i Alin... Tako nepravedno", dodala je. Afida, koja se udala za Ronija 2007. godine, a mislila je na smrt njegovog starijeg brata Krega, koji je sebi oduzeo život 2018. Ronijev otac, Ajk Tarner, umro je 2007, a njegova tetka, Tinina sestra Alin Bulok, umrla je 2010. godine. .

Kako prenosi TMZ, u pozivu hitnoj pomoći rečeno je da je Roni imao problema sa disanjem, a zatim je, uprkos naporima ljudi koji su bili u blizini, da ga ožive, prestao da diše i preminuo. Po dolasku Hitne pomoći, konstatovana je smrt. Tina Tarner (83) i Ajk Tarner dobili su Ronija 1960. godine. Kao i njegovi roditelji, Roni je bio muzičar i svirao je u bendu pod nazivom "Manufactured Funk".

 

 

Komentari (0)
Loading