"Nisam JUČE rođena": Šer ućutkala kritičare JEDNIM potezom jer su je NAPALI zbog veze sa MLAĐIM muškarcem

Vesti 08.11.2022 20:17 0

Pop legenda Šer je potvrdila vezu sa 36-godišnjim muzičkim direktorom Aleksandrom Edvardsom.

"Nisam JUČE rođena": Šer ućutkala kritičare JEDNIM potezom jer su je NAPALI zbog veze sa MLAĐIM muškarcem

Profimedia

Nakon što se danima šuškalo da je diva „našla mlađeg“, ona je to tokom vikenda i potvrdila na društvenim mrežama. Uz fotografiju na kojoj je A.E., kako zovu Edvardsa, napisala je „Alexandee“ i dodala srce. Fotografije, posebno jedna na kojoj joj Edvards ljubi ruku, izazvale su spekulacije o mogućoj novoj romansi, a takođe su počeli divu da kritikuju zbog razlike od 40 godina.

Kada su pratioci počeli da je ispituju o objavi, pevačica je odgovarala samo emodžijima. Na pitanje da li je muškarac na fotografiji njen „novi muškarac“ odgovorila je sa smeškom i srcem. Srca i osmehe dobili su i fanovi koji su joj čestitali.

- Bravo za tebe. Uživaj u onome što radiš i s kim si, a svi ostali nek odj..u. Zaslužuješ da budeš srećna - napisao je jedan.

- Bolje mu je da se prema tebi ponaša kao prema kraljici kakva jesi - napisao je drugi.

Nekim fanovima se ipak nije dopao njen novi izabranik, ali pevačica im je odmah odgovorila.

 

Poprilično je žestoko reagovala nakon što je jedna osoba počela da preispituje Edvardsove „motive i namere“.

- Nemaš pametnijeg posla? Dopusti mi da ti objasnim… Boli me d..e ko šta misli o nama ”, odgovorila je Šer.

Kada je još jedan obožavalac napisao da je „odmah posumnjao u njegove namere“, Šer je izdvojila svoje dragoceno vreme iz svog rasporeda da ih ispravi, insistirajući da nije „rođena juče“.

- Kao što svi znamo… NISAM JUČE ROĐENA, i ono što znam sigurno… Garancije ne postoje - odgovorila je u svom prepoznatljivom Tviter stilu.

 

 

- Uvek kada se odlučite, rizikujete. Uvek sam rizikovala...

Na kraju, Šer je rekla da nije zainteresovana da brani svoju novu vezu sa strancima na mreži uprkos tome što je radila upravo to u više tvitova.

 

 

Šer nije strano da izlazi sa mlađim muškarcima. Tokom svoje karijere zabavljala se sa Tomom Kruzom i Valom Kilmerom, koji je više od 13 godina mlađi od pevačice.

- Istina je bila da nisam izlazila sa mlađim muškarcima, nikada ne bih imala sastanak. Mlađe muškarce nisu plašile starije žene - rekla je za magazin People o svojoj istoriji zabavljanja prošle godine.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading