15:57 Lepota i Moda Svi bi da budu obučeni kao Šer: Prvo je iskopirala JLo, a sada Sabrina Karpenter nosi haljinu staru 50 godina i dobro joj stoji
14:35 Lepota i Moda Vrlo, vrlo sličan kostim kao što je nosila Šer 80ih: Moda kruži, ovo je ludilo, Dženifer Lopez zapalila u kostimu koji je bio popularan pre 45 godina
14:04 Poznati Želeo da imaju intimne odnose kada je imala samo 15 godina: Šer mu oštro odgovorila, postao manji od makovog zrna
16:24 Poznati Šer godinama nije znala svoje pravo ime: Kada je otkrila istinu, bila je u potpunoj neverici
08:15 Poznati "Imala sam 14 godina kada sam izgubila nevinost sa komšijom": Šer iznela šok detalje iz svoje prošlosti, a kad čujete zašto je to uradila zanemećete
21:34 Poznati Dok joj je sin nestao ona uživa: Šer podelila sliku sa tri decenije mlađim dečkom, mreže se usijale
17:35 Poznati Legendarna Šer teško podnosi starenje: Pitanje novinara je žestoko razbesnelo, pa otkrila da specijalnu godišnjicu neće slaviti
13:22 Poznati "Počela sam da trčim po sobi i...": Muzička zvezda je podetinjila kada je čula ko će pevati na njenom albumu, a onda "zamrzla" tajne!
18:15 Poznati Iako je u osmoj deceniji izgleda bolje od mnogo mlađih: Šer otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
12:57 Poznati Slavna pevačica Šer u osmoj deceniji pokreće nesvakidašnji biznis: Nikada ne biste pomislili da će ovo proizvoditi
11:20 Poznati Slavna pevačica raskinula sa 39 godina mlađim dečkom: Žustro je branila svoj izbor, ali je ljubavi došao kraj!
22:00 Horoskop Od 23. septembra za 3 horoskopska znaka život kreće na bolje: Dosta je bilo mučenja, patnje i loših dana, stiže vam sve dobro
21:27 Dom i saveti Neće uvenuti do kasne jeseni, ima da cveta do decembra: Evo šta treba da uradite sa vašim cvećem, bujaće ponovo
20:59 Lepota i Moda Podmlađuje, skida bar 10 godina, a obožavaju je i devojke u 20im: Ovo je najbolja boja kose za žene 45+, osvežava lice, preporodiće vas
20:27 Poznati Vraća se sa pijace kao sav drugi svet? Bivša teniserka u skroz opuštenom izdanju, raščupana, nesređena, plus se vidi stomačić
19:59 Zdravlje Nije sve u hrani, ima nešto i u navikama: Evo koje radnje mogu poboljšati zdravlje creva, jedna je posebno važna
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 23. septembar: Lavovi će doživeti svoj pun potencijal, Škorpije su željne promena