14:04 Poznati Želeo da imaju intimne odnose kada je imala samo 15 godina: Šer mu oštro odgovorila, postao manji od makovog zrna
16:24 Poznati Šer godinama nije znala svoje pravo ime: Kada je otkrila istinu, bila je u potpunoj neverici
08:15 Poznati "Imala sam 14 godina kada sam izgubila nevinost sa komšijom": Šer iznela šok detalje iz svoje prošlosti, a kad čujete zašto je to uradila zanemećete
21:34 Poznati Dok joj je sin nestao ona uživa: Šer podelila sliku sa tri decenije mlađim dečkom, mreže se usijale
17:35 Poznati Legendarna Šer teško podnosi starenje: Pitanje novinara je žestoko razbesnelo, pa otkrila da specijalnu godišnjicu neće slaviti
13:22 Poznati "Počela sam da trčim po sobi i...": Muzička zvezda je podetinjila kada je čula ko će pevati na njenom albumu, a onda "zamrzla" tajne!
18:15 Poznati Iako je u osmoj deceniji izgleda bolje od mnogo mlađih: Šer otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
12:57 Poznati Slavna pevačica Šer u osmoj deceniji pokreće nesvakidašnji biznis: Nikada ne biste pomislili da će ovo proizvoditi
11:20 Poznati Slavna pevačica raskinula sa 39 godina mlađim dečkom: Žustro je branila svoj izbor, ali je ljubavi došao kraj!
20:17 Poznati "Nisam JUČE rođena": Šer ućutkala kritičare JEDNIM potezom jer su je NAPALI zbog veze sa MLAĐIM muškarcem
18:44 Poznati BOLEST joj je RAZORILA telo, ali se pevačica ne PREDAJE: Dok se bori sa ovim SIMPTOMIMA bira zdravu ISHRANU, a jednu NAMIRNICU nikada neće uneti u ORGANIZAM!
11:13 Horoskop Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada donosite važne odluke, pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe
10:48 Dom i saveti Ma kakva soda bikarbona za čišćenje! Ova namirnica košta 15 dinara, a bolje od nje skida kamenac i ukorelu masnoću
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće