U jeku slave se POVUKLA i napustila Srbiju: Neda iz serije "Greh njene majke" danas živi svoj HOLIVUDSKI san (FOTO)

K.Ć. Vesti 26.09.2022 19:15 1

Poznata glumica Ivana Jovanović (42) zabeležila je nekoliko zapaženih uloga u srpskim filmovima i serijama: igrala je u u filmovima "Rat uživo", "Mrtav 'ladan" i "Vir", kao i u seriji "Nepobedivo srce"

U jeku slave se POVUKLA i napustila Srbiju: Neda iz serije "Greh njene majke" danas živi svoj HOLIVUDSKI san (FOTO)

Printscreen

Otkako je napustila glumu i domovinu, šarmantna glumica se jednom oglasila za domaće medije i tom prilikom podelila detalje o svom srećnom životu u Americi.

Međutim, definitivno najviše simpatija pobrala je kao Neda u "Grehu njene majke", seriji Zdravka Šotre koja je emitovana krajem 2009. i početkom 2010. godine.

Ipak, nakon što je sve osvojila ulogom Nede, ona je iznenada nestala sa scene, da bismo posle izvesnog vremena saznali da je izgradila život na drugoj strani Atlantskog okeana!

Ivana, naime, već neko vreme živi u Americi, gde se ne bavi glumom, a poslednje što je poznato medijima o njenoj karijeri jeste da se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Kako se pisalo, sa sinom Viktorom stanuje u Los Anđelesu, gde se Ivana i srećno zaljubila.

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam - izjavila je pre nekoliko godina za Gloriju.

Kako je istakla, jutra joj počinju na predivan način, uz uživanje u moru, a neretko sreće i svetski poznate lepotice.

- Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - istakla je ona tada.

Kako je tada otkrila, posle plivanja ide na posao, koji obožava, dok preostala dva dana u nedelji drži časove joge. Kako objašnjava, njen novi dom je zdrava okolina za njenog sina.

- Volim Beograd, ali oduvek sam želela da putujem i upoznajem druge kulture. U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora. U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani duh - rekla je Ivana jednom za Novosti i otkrila da u Ameriku nije otišla da se bavi glumom.

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc - rekla je glumica tom prilikom.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
zora
26.09.2022 20:15

Trebala sam da brojim koliko puta sam procitala isti tekst.