Ovo je ćerka Bekija Bekića: Krenula je očevim stopama, a jednim postupkom šokirala je roditelje

Vesti 15.10.2021 11:51 0

Naš pevač Beki Bekić kog mnogi vole jer nije poznat po skandalima, ima dve ćerke Emiliju i Saru. Međutim, kako i sma primećuje Emilija je prilično posebna i puna iznenađenja

Ovo je ćerka Bekija Bekića: Krenula je očevim stopama, a jednim postupkom šokirala je roditelje

Printscreen

Pored toga što je Emilija Bekić Popović krenula očevim stopama i ušla u muzičku industriju, ova mlada i talentovana žena je i popularna blogerka koja putuje svetom i piše o najzanimljivijim stvarima koje vidi na putu, a najdalje je stigla do Japana, a sa druge strane do Kalifornije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Čak i pored ova dva zanimanja, Emilija je imala dovoljno vremena da sama isplanira njen "najvažniji" dan u životu! Kako i sam Beki kaže, njegova ćerka je samo jednog dana, davne 2017. godine, došla kući i priredila roditeljima jedno nesvakidašnje iznenađenje.

 

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla "Sutra budite tu i tu, venčavamo se". Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: "Šta radite sutra? E mi se venčavamo". Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - ispričao je Beki jednom prilikom.

 

Međutim, pevač je kasnije priznao da je i on u mladosti priredio isto "iznenađenje" svojim roditeljima.

- Tako smo žena i ja napravili našim roditeljima. Isto smo se tako venčali, niko nije znao. Ćerka nam je vratila - rekao je ponosi pevač.

Komentari (0)
Loading