Za Madoninu LINIJU je zaslužan OVAJ režim: Kreirao ga je TRENER specijalno za NJU, a vodi se principom 30:30:40

Vesti 19.08.2022 13:00 1

Madonna je proslavila 64. rođendan u Italiji, a mi vam u nastavku otkrivamo koji reiŽm ishrane pop kraljica godinama praktikuje uz koji održava top formu.

Za Madoninu LINIJU je zaslužan OVAJ režim: Kreirao ga je TRENER specijalno za NJU, a vodi se principom 30:30:40

Tanjug/Ap

Madonna je godinama veliki pobornik zdrave ishrane i vežbanja. Zbog hirurških intervencija koje je imala na licu, često je na udaru kritika, ali na njeno telo niko ne ostaje imun.

Pop kraljica je na specijalnom režimu ishrane godinama, koji je za nu napravio njen lični trener i nutricionista.

Madonnina dijeta daje rezultate, ali ne preko noći. Za sedam dana je moguće izgubiti jedan kilogram, ali je najzdravija varijanta i obećava da se kilogrami neće vratiti. Značajnije rezultate ćete primetiti nakon mesec dana.

Ovo najpreporučljiviji način mršavljenja, posebno ukoliko želite da zadržite novu liniju. Osnovno pravilo glasi, unosite masti, proteine i ugljene hidrate u odnosu 30:30:40.

Ugljeni hidrati moraju biti složeni, a to su povrće, voće, integralne žitarice, a ne oni loši poput belog hleba, belog pirinača, brze hrane, šećera i testenina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@materialall)

 

Masti su obavezne, jer smanjuju osećaj gladi, stimulišu rad mozga i daju osećaj zadovoljstva. Na kofein zaboravite, a da bi ste održali zdrav odnos (masti, proteini, ugljeni hidrati), jedite punu šaku proteina, a ugljenih hidrata duplo više. Prelive za salate i ulja koristite umereno.

Primer menija

Doručak: tost sa dva belanceta i jednim jajetom; jabuka, narandža ili kruška

Ručak:pileća ili ćureća prsa u sendviču sa hlebom od integralnih žitarica i malo majoneza.

Večera: jedna porcija proteina (riba, pileća prsa ili krta junetina), mnogo povrća, mala porcija testenine od integralnih žitarica i pola malog pečenog krompira.

Vežbanje

Kada je reč o fizičkoj aktivnosti. potrebno je da izdvojite sat vremena tri puta nedeljno. Idealan trening se sastoji od pola sata kardio programa, 20 minuta vežbi snage i vežbi za oblikovanje i 10 minuta istezanja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
zora
19.08.2022 13:11

Madona nema liniju.