Isplivala je ŠOK PREPISKA Depa i Mensona i PORUKE SU BIZARNE DO SRŽI: Džoni upućuje JEZIVE poruke Mensonu i daje mu savete koje od njega ne bismo OČEKIVALI

Vesti 01.08.2022 22:15 0

Na svetlo dana isplivala je prepiska Džonija Depa i Merilina Mensona iz 2016, u kojima muzičar upoređuje njegovu tadašnju suprugu Lindzi Juzik sa Amber Herd, u tom trenutku već Depovom bivšom ženom

Isplivala je ŠOK PREPISKA Depa i Mensona i PORUKE SU BIZARNE DO SRŽI: Džoni upućuje JEZIVE poruke Mensonu i daje mu savete koje od njega ne bismo OČEKIVALI

Shutterstock

 

"Imam pored sebe Amber 2.0", napisao je Menson Depu, požalivši mu se kako je Lindzi podnela zahtev za zabranu prilaska, te da je navela da ju je "pretukao" i da drži narkotike u kući.

Dep je svom prijatelju dao instrukcije da ostane miran i da joj ne dozvoli da ga pogode takve optužbe, akcentujući da je važno "da joj ne da ono što ona želi da postigne", prenosi "Daily Mail".

"Ona želi da te natera da vrištiš, da poludiš i nahraniš njeno narcističko ponašanje. Veruj mi, pročitao sam na tone materijala o tome i o sociopatskom ponašanju... Zeznuto je, brate moj!!! Moja bivša je prokleti udžbenik! Trebalo je ranije to da pročitam", napisao je holivudski glumac svojm prijatelju Mensonu.

Ove tekstualne poruke objavljene se proteklog vikenda, kada je otpečaćeno na hiljade stranica dokumenata koje su podnete tokom procesa Džonija Depa i Amber Herd.

Menson je Depu nastavio da šalje poruke obojene zabrinutošću: "Imam ozbiljan policijski scenario u Amber fazonu sa Lindzinom porodicom. J**eno sam pod stresom. Ne znam da li si se vratio, ali treba mi azil negde, jer mislim da bi policija mogla da krene za mnom".

Glumac mu je ponovo savetovao da se "drži na distanci i da što manje razgovara sa njom".

"Ovo je j**eno. Rekla je da sam je prebio i dala je policiji moju adresu. Rekla im je i da imam drogu ovde. Tako da sam spreman da odem odavde", napisao je muzičar.

Dalja prepiska otkriva da su Džoni i Merilin razgovarali o tome da imaju sopstvenu pećinu, aludirajući na film "Salò": "Hajde da imamo svoj Salo, ali nema gej stvari kod nas". Inače, film je zabranjen u nekoliko zemalja zbog prikaza silovanja, mučenja i ubistva, uglavnom osoba za koje se veruje da su maloletnici.

U narednoj poruci Menson je rekao Depu da će ga upoznati sa "novom obožavateljkom", navodeći i da je ona punoletna. "Moj novi fan želi da te upozna. Izgleda da ti treba. Veruj mi. Poslaću ti sliku. Ima 18", napisao je.

Inače, da sve bude bizarnije, uprkos svim porukama i optužbama, Lindzi i Merilin su stali na ludi kamen 2020, četiri godine nakon spornih poruka, a i dan danas su u braku.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading