Prva žena najpoznatijeg MILIJARDERA ostavljena je bez DINARA: Bili su prava LJUBAV, rodila mu je PETORO dece a onda se sve PROMENILO

Vesti 01.11.2022 20:55 3

Slepo mu je verovala a onda je usledio pravi šok za nju

Prva žena najpoznatijeg MILIJARDERA ostavljena je bez DINARA: Bili su prava LJUBAV, rodila mu je PETORO dece a onda se sve PROMENILO

Printscreen/Youtube

Ilon Mask je jedna od najbogatijih osoba na planeti i  već godinama pod budnim okom javnosti. Mnogi ga smatraju za čoveka koji pokušava da spasi ovaj svet.

Najpoznatija skorašnja vest je ta da je kupio poznatu Tviter mrežu  za  44 milijarde dolara i time kako kaže dao veću slobodu govora ljudima, koja im je bila ukinuta.

Od kako se zna za njega, njegov ljubavni život često se provlači kroz medije, a nije tajna da je izuzetno slab na poznate dame. 

Mask ima 17-godišnje blizance Grifina i Ksavijera te trojke, 15-godišnje Damjana, Saksona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom književnicom Džastin Mask. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. nedelji života od sindroma iznenadne smrti.

 

 

Brak sa Džastin se raspao, a onda je ona odlučila da progovori o svemu u magazinu i na taj način šokira javnost. 

- U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše - otkrila je ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm)

 

Dodala je da su se oni upoznali dok je on još uvek bio student a da je ona uvek bila tu za sve njegove uspone i padove, te da je na kraju samo prosto zamenio sa mlađom ženom. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku. 

Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru", otkrila je.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

- Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo razvesti. Život bez njega bio mi je nezamisliv - rekla je ona. 

Inače Ilon je u septembru nakon tri godine veze raskinuo vezu sa pevačicom Kler Elis Boučer, koja je poznatija kao Grajms. Milijarder je tada rekao da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

 

 

Nedavno su američki mediji otkrili ko je nova devojka Ilona Maska. Sa 23 godine mlađom izabranicom paparaci su ga snimili dok je izlazio iz svog privatnog aviona, a iako se isprva nije znalo o kome je reč, nešto kasnije se pojavila informacija da je u pitanju australijska glumica Nataša Baset.

 

 

 

 

Komentari (3)
Loading
Nikolina
24.05.2022 23:53

Zasto bi imala dinarr kada ne zivi u Srb?

Mr. K
25.05.2022 01:07

Klin Mask još jedna pigica muškog roda s milijardama koje neće moći odneti u grob

zora
02.11.2022 07:30

Sem sto je milijarder nema nista drugo, nikakav je. I takvi trebaju nekim zenama a on se izivljava nad njima. Zabraniti vencanoj zeni da nakon razvoda ne dobije nista, stvarno treba biti DNO.