Šok na SUĐENJU Amber i Džonija Depa: Pojavio se Kevin Kostner i glumici ZAPUŠIO usta za sva vremena!

K.Ć. Vesti 15.05.2022 14:15 1

Sudska bitka između Amber Herd i Džonija Depa traje od 11. aprila. Skoro svaki dan na videlo izlaze nove činjenice o prošlosti glumaca

Šok na SUĐENJU Amber i Džonija Depa: Pojavio se Kevin Kostner i glumici ZAPUŠIO usta za sva vremena!

Shutterstock

Sada je u medije dospeo razgovor između zvezde „Akvamena” i Kevina Kostnera. To može negativno uticati na imidž bivše žene Džeka Sparova.

Amber Herd i Džoni Dep se prepucavaju zbog optužbi za agresiju u njihovoj vezi. Glumac od svoje bivše žene traži 50 miliona dolara. za klevetu, ona zauzvrat traži 100 miliona dolara odštete. Na ročištu, koje se direktno prenosi na internetu i TV- u, svedoče ne samo bivši supružnici, već, između ostalog, njihove porodice, prijatelji i ljudi koji rade za njih. Vremenom se pojavljuju novi dokazi i informacije koje bacaju novo svetlo na slučaj. Nema sumnje da je odnos između Amber Herd i Džonija Depa bio veoma turbulentan. Jedan od svedoka bila je i psiholog Amber Herd, dr Doun Hjuz. Ali Amber nije ovo očekivala od Kevina Kostnera.

Amber Herd je htela da zavede Kevina Kostnera?

Amber Herd i Kevin Kostner sarađivali su na snimanju filma „72 sata“ iz 2014. Prema Fokseli, glumac se prisetio šta se dogodilo tokom novogodišnje zabave 31. decembra 2021 između njega i Džonijeve bivše žene tokom njegovog rad na produkciji Deppa.

Isprovocirala ga je sama Amber Herd, koja je trebalo da priča o svom bivšem partneru. Njeno ponašanje je izazvalo nezadovoljstvo, uključujući Keina Kostnera, koji je rekao:

- Kada si raskinula sa njim na dan ili dva, nije ti trebalo dugo da nađeš put i dođeš do moje prikolice gola , zar ne?

 

Komentari (1)
Loading
Pulicer
19.05.2022 03:51

Sparov, tako transkribujete? I još primate platu za to?