Jelena Đoković otkrila zbog čega je dobijala OTKAZ: Jedna njena POZITIVNA osobina je bila PREVIŠE za neke poslodavce

Vesti 13.02.2022 14:03 1

Tokom panel diskusije održane 2020. godine „Budućnost je sada“, supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića i generalna direktorka fondacije „Novak Đoković“ ispričala je detalje koji ranije nisu bili poznati javnosti

Jelena Đoković

Printscreen/Youtube

 

Jelena Đoković osvrnula se na ovom panelu najpre na svoje početke u poslu, odnosno otkrila je kako je izgledao njen prvi razgovor za posao. Kako je priznala, nije protekao idealno.

Jelena Đoković otkrila zbog čega je dobijala OTKAZ: Jedna njena POZITIVNA osobina je bila PREVIŠE za neke poslodavce

Profimedia

 

 

— Sećam se da sam na taj razgovor došla onako malo prestrašena, ali i uzbuđena. Baš sam sada razmišljala o tome kako ja uvek u takvim situacijama kada treba da budem nervozna, ja dođem kao neko "blesavo" dete. Valjda sam previše energična i unesem tu neku enrgiju. U nekim slučajevima je to bilo dobro, ali odbijena sam bila na više pozicija jer sam bila previše "blesava" — kaže Jelena i dodaje da nikome nije zagarantovan posao, pa ni njoj.

Ona je pomenula i one koji veruju da je njoj u životu lako pošto je supruga slavnog tenisera.

— Pa, meni i jeste lako, nije mi teško. Neki trenuci su mi teški, ali generalno mi je lako zato što to ja ŽELIM. Neka ih dušebrižnici, neka mi samo šalju tu energiju da mi je lako, da meni ne bude teško — istakla je Jelena kroz smeh.

Ona se osvrnula i na to kako izgleda kada je poslodavac — suprug.

— Ja se bavim brendom Novaka Đokovića sa jednim celim timom ljudi, i ja sam nekoliko puta dobila otkaz direktno od svog muža. Otkaz zbog nekih pogrešnih postupaka. Ja sam mislila da je to najbolje za na njega, i da takva vrsta komunikacije najbolje izražava njega, ono što on jeste, ali on se nije složio sa tim. I ja sam svejedno to uradila, verujući u svoju procenu. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu, ali on je ipak rekao: "Ti radiš za mene!" Meni nije prijala ta vrsta komunikacije, ja sam tada pomislila da on nije prepoznao da sam sve to učinila iz ljubavi, iz želje da sve bude kako treba... Postoji milion stvari koje ću iz ega da kažem, ali umem da kažem i "OK, izvini, nisam želela da izazovem u tebi tu reakciju, 'ajmo ispočetka". Tada sam se inatila i on mi je pružio otpor. Ali, kada sam spustila loptu, on je došao i rekao: "OK, bila si u pravu, video sam rezultate, ali bih voleo da to više ne radiš". Dakle, koliko god da su rezultati dobri, nekome način ne prija. I na kraju, nije bitno ko je bio u pravu, bitno je da smo kroz dobru komunikaciju rešili problem. Mi stvarno divno radimo zajedno — zaključila je, prenosi Glossy.

Komentari (1)
Loading
Pera
13.02.2022 14:58

Dobijala je otkaze jer je neprijatna i sigurno se pravila da vise zna od strucnjaka.