Mia Borisavljević izbacila iz ishrane SAMO DVE namirnice i skinula 9 kilograma posle POROĐAJA: "Imam još malo do devojačke linije"

Vesti 05.08.2022 08:25 0

Samo dva meseca nakon porođaja, ona izgleda idealno

Mia Borisavljević izbacila iz ishrane SAMO DVE namirnice i skinula 9 kilograma posle POROĐAJA: "Imam još malo do devojačke linije"

Printscreen/Instagram

Pre 2 meseca pevačica Mia Borisavljević na svet je donela drugu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Tea.

Mia je u proteklim nedeljama uspela da vrati devojčaku liniju, a devet kilograma skinula je uz redukciju ishrane koja zapravo nije nimalo zahtevna, piše "Glossy".

Pevačica je potpuno izbacila večeru, kao i dve namirnice koje su veoma pogubne po zdravlje.

- Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: Voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do idealne kilaže - rekla je Borisavljevićava za Hit, pa je istakla da vodi računa o načinu ishrane čitavog života.

- Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš. Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli - završava Mia za Hit.

 

Komentari (0)
Loading