"Oni su proterali Megan Markl iz Velike Britanije": Britanska novinarka konačno otkrila ko nosi glavnu krivicu za svetski skandal

Tatjana Badarević Vesti 15.10.2024 18:27 0

Megan i Hari odstupili su od kraljevskih dužnosti početkom 2020. godine pa se preselili u SAD...

megan markl

Profimedia

 

Britanska novinarka Nina Miskov razgovarala je s urednikom Nilom Volisom o odnosu kraljevske porodice i Megan Markl te je tvrdila da su kraljevska porodica i britanski mediji prisilili Megan da napusti Veliku Britaniju, prenosi The Mirror. Kao što znamo, Megan i Hari odstupili su od kraljevskih dužnosti početkom 2020. godine pa se preselili u SAD sa svojim sinom Arčijem, a zatim godinu kasnije dobili i ćerku Lilibet.

"Kraljevska porodica i britanski mediji proterali su Megan Markl iz ove zemlje. Kad su ona i Hari stigli na scenu odmah su postali, uz kraljicu, najpopularniji, postali su čarobni za britansku javnost. Problem s tim scenarijem je taj što imamo Vilijama i Kejt koji su broj jedan", rekla je Miskov.

No, voditelj Mark Dolan usprotivio se tom razmišljanju ističući negativne stvari koje su uradili Megan i Hari. "Vilijam i Kejt nisu napravili nijedan podkast, nisu napravili nijednu knjigu, nisu radili dokumentarne filmove koji bi loše uticali na porodicu", rekao je pa se onda nadovezao i Volis.

"Problem koji imamo s Nininim argumentima je taj što zaboravlja gde je radila. Jedna od velikih zabluda u koju su Hari i Megan verovali jeste ta da Palata diktira britanskim medijima kako da izveštavaju o njima. To je glupo i znate to," odgovorio je.

Komentari (0)
Loading