"Toliko paničim da imam plan u slučaju katastrofe": Poznata glumica progovorila o svojim roditeljskim brigama

Tatjana Badarević Vesti 12.10.2024 13:24 0

Mila Kunis i Ešton Kučer imaju dvoje dece, a o svom privatnom životu ne govore mnogo u javnosti

Ešton i Mila

Profimedia

 

Poznati holivudski par Mila Kunis i Ešton Kučer imaju dvoje dece - 10-godišnju ćerku Vajat Izabel i 7-godišnjeg sina Dimitrija. O svom privatnom životu ne govore često u javnosti, no nedavno je Mila podelila svoje roditeljske brige za Entertainment Tonight.

"Stalno brinem za svoju decu, više od toga ne mogu. Izgoreću u tom slučaju", rekla je ona te dodala: "Ešton kaže da ja stalno paničim u raznim situacijama i da imam spreman plan u slučaju katastrofe." U jednom trenutku voditeljka se našalila: "Ne brini, kada dođu u tinejdžerske godine, biće bolje", no poznata glumica nije se složila s njom. 

Ešton je ranije ispričao da "ne stvaraju bogatstvo za decu", a novac će "nakon smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge korisne stvari". Rekao je i da ako njihova deca požele da pokrenu posao i pokažu im da imaju dobar poslovni plan, uložiće u njega, ali novac neće dobiti tek tako, pisao je The Independent.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Otkrili su da nisu često kupali svoju decu

Pre nekoliko godina Mila Kunis i Ešton Kučer privukli su pažnju javnosti svojom izjavom. Naime, u podkastu Armchair Expert otkrili su da su svoju decu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidno prljava. 

"Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bio taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa", izjavila je tada. "Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla", dodao je Ešton. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Krajem maja snimljeni su u retkom izlasku sa svojom decom. Bili su na košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu, nakon koje su nasmejani pozirali fotografima. To je bio prvi put da je par poveo svoju decu na neki događaj na kojem su znali da će biti fotografisani.

Poznati par ima neobičnu ljubavnu priču

Mila Kunis i Ešton Kučer imaju neobičnu, ali romantičnu ljubavnu priču. Poznaju se još od tinejdžerskih dana kada su zajedno glumili u seriji "Lude sedamdesete". U seriji, koja se snimala od kraja devedesetih, glumili su par, da bi na kraju i u stvarnom životu to postali. Mila je tada imala 14, a Ešton 19 godina.

Ranije su izjavili da, dok su bili tinejdžeri, nisu osetili hemiju među sobom. Njihova romansa započela je tek 2012. Par se venčao u tajnosti 2015. godine, nakon što se Kučer razveo od 16 godina starije Demi Mur.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading