Ima 32 godine, a već ne zna šta će sa parama: Sada se uvrstila u listu milijardera kao najmlađa bogatašica

Tatjana Badarević Vesti 04.10.2024 17:46 0

Reč je o kriminalističkoj komediji na španskom jeziku o brutalnom vođi kartela koji lažira svoju smrt kako bi postao žena

Selena

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Glumica i pevačica Selena Gomez i ekipa filma "Emilia Perez" dobili su francusko priznanje "Ordre des Arts et des Lettres" koje se dodeljuje pojedincima čija su umetnost, književnost ili druga kreativna dela dala značajan doprinos obogaćivanju francuske kulturne baštine, prenosi Daily Mail.

Priznanje je dodelio direktor Vile Albertine i francuski kulturni diplomata u Americi, Mohamed Boubadalah. Reč je o kriminalističkoj komediji na španskom jeziku o brutalnom vođi kartela koji lažira svoju smrt kako bi postao žena. Film je režirao Žakus Audiard, a uz Gomez igraju Karla Sofia Gaskon, Zoi Saldana, Edgar Ramirez i Adriana Paz.

Inače, nedavno je otkriveno da je svestrana Gomez - glumica, pevačica i osnivačica kozmetičkog brenda Rare Beauty - milijarderka te da je, kako piše People, "teška" 1,3 milijarde dolara. Analiza bogatstva procenjuje vrednost njenog udela u Rare Beautyju i organizaciji za mentalno zdravlje u kojoj je suosnivačica - Wondermind, zatim vrednost prodaje i zarade od njenih muzičkih albuma, ugovor o strimingu, partnerstvima, ulaznicama za koncerte i zaradi od glume.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Uz sve navedeno, Gomez je uspela da stane uz druge slavne milijardere kao što su Džej Zi, Rijana, Tejlor Svift i Brus Springstin, pri čemu je Gomez najmlađa od tih muzičara. Podsetimo, kao glumica je počela da zarađuje od glume još kao 9-godišnjakinja u šou "Barney & Friends", zatim je s 15 godina dobila ulogu Aleks Ruso u seriji "Wizards of Waverly Place" koja se emitovala na Diznijevom kanalu.

Kasnije je uz glumačku karijeru počela da stvara i onu u muzičkoj industriji pa je tako izdala tri studijska solo albuma, tri EP-a i 36 singlova među kojima su brojni završili na Biilbordovoj listi. Ipak, od svoje muzike Gomez je zaradila samo dva posto svog bogatstva.

Iako se čini da Selena jako dobro zarađuje upravo od glume, pogotovo serije "Only Murders in the Building", a pojavljuje se i u nadolazećem rimejku "Wizards Beyond Waverly Place" te je u oba projekta uključena i u produkciju, čak 81 posto njenog bogatstva dolazi iz njenog brenda Rare Beauty.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Gomez je brend šminke lansirala 2020. godine, a zahvaljujući uspehu proizvoda, posebno rumenila koje je 2022. postalo viralno na TikToku, prodaja brenda porasla je za sto posto samo od 2021. do 2022. godine, da bi godinu nakon narasla za 200 posto, a od maja 2023. do 2024., prenosi People, prodaja je bila 400 miliona dolara, a sama vrednost brenda procenjena je na dve milijarde dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

"Jako sam vam zahvalna. Posebno mislim da je neukusno pričati o novcu, ali zaista odajem sve pohvale ljudima koji kupuju proizvode. Oni su ti koji su ostvarili ovaj moj san, tako da sam stvarno, stvarno počašćena i srećna", rekla je ranije svestrana bogatašica.

Bonus video:

 

@najzena.rs Zbog novog filma Demi Mur, ljudi beže iz bioskopa! Evo jezivih detalja! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading