Da li se to Džek Nikolson pojavio u kućnom ogrtaču na reviji? Još jednom dobro protrljajte oči i zapanjićete se!

Tatjana Badarević Vesti 01.10.2024 16:57 0

Reč je o Aleksisu Stonu, britanskom šminkeru koji je poznat po neverovatnim transformacijama

Aleksis Ston

Printscreen/TikTok

 

Snimci "Džeka Nikolsona" u kućnom ogrtaču i s cigarom u ruci na modnoj reviji brenda "Balenciaga" u Parizu obišle su društvene mreže. Mnogima je dugo trebalo da shvate da na snimku, naravno, nije Džek Nikolson.

Naime, reč je o Aleksisu Stonu, britanskom šminkeru poznatom po neverovatnim transformacijama. Ston je na modnu reviju stigao limuzinom, a kad je izašao iz nje, nastao je haos. Na TikToku je objavio i kako je tekla transformacija.

 

 

Ko je Ston?

Aleksis Ston je model i umetnik poznat po svojim izvanrednim veštinama u šminkanju i transformacijama. Rođen je 1997. godine, a stekao je popularnost putem društvenih mreža, posebno Instagrama i Jutjuba, gde objavljuje svoje kreativne make-up radove i tutoriale. Ston je posebno poznat po dramatičnim promenama izgleda, koje često uključuju složene make-up tehnike i specijalne efekte.

 

@thealexisstone I’ll be releasing my next Transformation with Balenciaga in Paris on the 30th. This will be my 13th Celebrity Transformation and 9th collaboration with Demna at Balenciaga #balenciaga #alexisstone #demna #fyp ♬ You and Me - 😋

 

Letos se transformirao u Mirandu Pristli iz filma "Đavo nosi Pradu."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading