Sin norveške princeze ponovo uhapšen: Ne prestaje sa skandalima, a evo šta je sad uradio

Tatjana Badarević Vesti 17.09.2024 20:27 0

Mariusa je ranije bivša devojka optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje nakon čega su ga uhapsili.

Marius Borg

Profimedia

 

Sin norveške princeze Met-Mari, 27-godišnji Marius Borg Hobi, ponovo je uhapšen. Kako piše norveški tabloid Se og Hør, Marius je prekršio zabranu prilaska svojoj bivšoj devojci.

Princezin sin je uhapšen u petak uveče nakon što je u subotu, 7. septembra, navodno uznemiravao svoju bivšu SMS porukama i pozivima sa skrivenog telefonskog broja. Policija je, kako pišu strani mediji, početkom septembra dobila informaciju da je u više navrata kontaktirao svoju bivšu, uprkos zabrani.

"Odlučeno je da ga treba uhapsiti zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja", pisalo je u saopštenju policije.

Kasnije je advokat Uvind Bratlien za VG potvrdio da je Hobi pušten na slobodu. "Hibi je uhapšen jer je u subotu, 7. septembra, navodno jednom, uprkos zabrani prilaska, sa skrivenog telefonskog broja kontaktirao žrtvu. Hoibi to osporava i ne priznaje krivicu", rekao je advokat.

Inače, Marius je u avgustu priznao da je fizički i psihički zlostavljao svoju bivšu devojku pod uticajem alkohola i droga. Devojka koja ga je prijavila je nakon napada dobila potres mozga te je završila u bolnici. Ona je izjavila kako ju je princezin sin zlostavljao dok su bili u vezi od 2018. do 2022. godine, a sve je objavila javno putem Instagrama.

Mariusu je 2. septembra određena zabrana prilaska do 2. marta 2025.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading