Britni Spirs čestitala rođendan sinovima: Uputila slatku poruku deci koja su pobegla od nje, a evo ima li šanse za pomirenje

Vesti 17.09.2024 13:07 0

Džejden i Šon žive na Havajima sa svojim ocem, a Britni trenutno živi u Los Anđelesu

Britni

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pevačica i poosna mama, Britni Spirs je podelila divnu poruku u čast proslave rođendana njenih sinova, Šona Prestona i Džejdena Džejmsa, koje deli sa bivšim mužem Kevinom Federlajnom. Njeni sinovi su proslavili rođendane ovog meseca, a njihova mama im je javno čestitala.

Kako navodi E! News Šon je 14. septembra proslavio 19. rođendan, a njegov brat Džejden je 12. septembra napunio 18. godina. 

,,Ovog meseca su rođendani mojih dečaka," napisala je 16. septembra na Instagramu. Poruku je objavila uz njihovu sliku iz detinjstva. ,,Srećan rođendan bebice i nadam se da ćete vam se ispuniti sve želje i više od toga!".

 

 

Džejden i Šon žive na Havajima sa svojim ocem, a Britni trenutno živi u Los Anđelesu, premda je bilo glasina da želi da se preseli u Boston. Dečaci su selidbom na Havaje uspeli da pobegnu od pažnje koju su imali u Los Anđelesu.

Federlajnov advokat je ranije objasnio da dečaci i dalje žele da imaju odnos sa Britni. Džejden je tokom dokumentarca na ITV-u 2022. godine rekao da život sa ocem čini bezbedno mesto za lečenje emotivnih trauma koje su on i njegov brat dobili jer su odrastali u oku javnosti.

,,Obojica smo osetili ogroman pritisak u prošlosti," rekao je svojevremeno, i dodao da je otvoren prema popravku odnosa sa njegovom majkom. ,,U potpunosti sam ubeđen da može da se popravi, ali mislim da treba da se uloži dosta truda i vremena."  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Poznata glumica priznala: Bila sam žrtva porodičnog nasilja #najžena #žena #fypシ゚ #fypシ゚viral #fyp #foryou #fy #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading