Britni Spirs javno isprozivala slavnu pevačicu: "Ne razumem taj deo, zašto se jednostavno nije poljubila sa devojkom?!"

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 20:48 0

Britni Spirs je na svom Instagramu otkrila šta misli o nastupu Sabrine Karpenter na dodeli MTV nagrada.

britni spirs

Printscreen/Instagram

 

Britni Spirs objavila je na svom Instagramu video i podelila sa svojim pratiocima šta misli o nastupu Sabrine Karpenter na dodeli MTV Video Music Awards. Tačnije, komentarisala je trenutak na sceni kad se Sabrina poljubila s plesačicom obučenom u vanzemaljca.

"Ljudi, jeste li vi gledali dodelu nagrada? Ja nisam, ali sam ispratila nekoliko isečaka koji kruže društvenim mrežama", započela je Britni svoju objavu. "Sabrina Karpetner. Zašto je poljubila vanzemaljca na pozornici?" zapitala se pevačica. 

"Zašto jednostavno nije poljubila devojku?"

"Obožavam je i jako volim, ali ne razumem taj deo. Zašto jednostavno nije poljubila devojku?" zapitala se Britni aludirajući na njen poljubac sa Madonom na dodeli MTV Video Music Awards 2003. godine. Dodala je i da joj je Sabrinin potez bio jako čudan. 

 

 

Rekla je i da je bila iznenađena kad je čula da joj je Karpenter odala počast tokom večeri. "Ova devojka Sabrina izgovorila je moje ime na crvenom tepihu i mislim da je to super. Ponekad zaboravim da sam slavna", rekla je Britni na kraju. 

Sabrinina pesma nije prošla u finale za pesmu leta

Podsećamo, kad su pre nekoliko dana objavljeni finalisti dodele MTV Video Music Awards, jedna  kategorija je posebno razbesnela internet, a to je ona za pesmu leta. Naime, pesma Sabrine Karpenter pod nazivom "Espresso" bila je nominovana za pesmu leta, ali nije prošla u finale. 

 

 

Mnogi su na društvenim mrežama iskazali svoje nezadovoljstvo i razočaranje odabirom finalista te činjenicom da Sabrina nije među njima.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading