„Dobra joj je taktika“: Baka Ljubica dala savet ženama kako da sačuvaju vezu i brak, jedni kažu da je namazana, drugi da je mudra

Vesti 28.08.2024 11:15 0

Ljubica već neko vreme zasmejava ljude na društvenim mrežama svojim duhovitim opaskama.

baka

Printscreen/TikTok

Baka Ljubica je postala hit na društvenim mrežama. Redovno zasmejava pratioce na TikToku svojim videima, a prati je više od 43 hiljade ljudi. Nedavno je objavila video koji je za samo tri dana skupio skoro 40 hiljada lajkova i ima skoro milion pregleda. Naime, baka je dala savet svim devojkama i ženama o tome kako da se ponašaju prema muškarcima i sačuvaju svoj brak ili vezu..

"Ne pravi se odmah pametna"

"Ako shvate, biće srećne. Ako ne shvate, nek' rade šta hoće", započela je simpatična baka svoj video. "Kad uđeš u brak, ne možeš se odmah praviti pametna", rekla je Ljubica i dodala da žena prvo treba da ćuti i sluša. "Pravi se luda, da ga ne razumeš", objasnila je baka.

"Kad prođe malo vremena pa muškarcu nađeš neke cake, e onda si ti ta koja upravlja kako želi i hoće", naglasila je baka Ljubica. "Kad je on ljut, ti uvek popusti. Tako i ja. Kad vidim da je ljut, ja ćutim. E, ali kada on popusti, ja onda nastavim", rekla je Ljubica i izazvala smeh ljudi koji su se nalazili oko nje.

 

@baka.ljubica7

Idealan brak duso ne postoji 🤭

♬ original sound - Baka Ljubica

 

Pratioci su oduševljeni njenim savetima

"Ovo je pravi lajf koač", "Pametna žena", "Joj, bako, da sam bar ovo znala pre udaje", "Dobra je taktika", "Baka zna znanje", Ovo su zlata vredni saveti", "Pametna, divna i mudra žena", nizali su se komentari njenih pratilaca, koji su oduševljeni bakinim pričama i savetima.

 

@najzena.rs Marku zamalo da odseku ruku zbog ujeda insekta #fyp #fy #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #fypシ゚viral @Marko Kovacevic ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading