„Ja bih mu poverovala“: Pas se svim silama trudio da nagovori vlasnicu da uđe u bazen, neverovatan je glumac!

Vesti 16.06.2024 17:35 0

Jedan pas je na sve moguće načine pokušavao da natera vlasnicu da uđe u vodu i oduševio 8 miliona ljudi!

pas

Printscreen/TikTok

Zlatni retriver je poznat kao jedna od najdruželjubivijih pasa. To je jedan od razloga što je veoma popularan u celom svetu, posebno u porodicama s decom, jer je strpljiv i tolerantan, pa se sa njima dobro slaže.

Postao popularan na internetu

Zlatni retriver Grejs je postao popularan na TikToku zbog trikova koje je koristio kako bi svoju vlasnicu nagovorio da uđe u bazen. Pas je uskočio u bazen i doplivao iza merdevina. Delovalo je kao da mu je hladno. Međutim, čim mu se vlasnica približi, on otpliva do sredine bazena i čeka da mu se ona pridruži.

"Znam da izgleda jadno, kao da drhti i želi da izađe, ali pogledajte kako pokušava da me natera da uđem u bazen", napisala je vlasnica u snimku. "Meni je još uvek hladno, tako da ne ulazim u bazen."

 

 

„Ja bih mu poverovala“

Video snimak sa ovim psom je postao brzo viralan. Pogledalo ga je više od 8,4 miliona ljudi, koji su ostavili oko 2.500 komentara! Neki od njih su: „Ja bih mu poverovala“, "Govori ti: Evo, ja ću da se pomerim i onda ti možeš da uđeš", "Presladak je", "Bolje bi ti bilo da uđeš u taj bazen", "Ona je kao dete koje ne želi da ode kući sa igrališta".

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading