„Vidi se da joj nije prvi put“: Roditelji su psa stavili u kavez preko noći, evo šta je njihova ćerka uradila

Vesti 12.06.2024 20:30 0

Deca obožavaju svoje kućne ljubimce, pa tako i ova devojčica svog psa.

žena

Printscreen/TikTok

Između dece i njihovih kućnih ljubimaca postoji posebna veza. To je pokazala i jedna devojčica, a njen čin je naišao na oduševljenje 15 miliona ljudi! Devojčica svako veče ušunja svog psa u sobu nakon što ga roditelji stave u kavez pre odlaska na spavanje. Pas Vrangler je na ovakvu rutinu spavanja u kavezu, naučen od kada je bio štene, ali je devojčica odlučila to da promeniti i počela je da ga vodi u svoju sobu.

Odnese ga u svoj krevet

Radila je to sve do jednoga dana kada roditelji nisu mogli da nađu psa u kavezu, a onda su ga pronašli kako uživa više nego ikada uz svoju omiljenu osobu. Vrangler je ležao pored devojčice koja je, nakon što su je roditelji uhvatili, bila ozbiljna, ali je ubrzo počela da se smeje kada je videla da se roditelji nisu naljutili na nju. Video snimak koji su roditelji objavili na TikToku nasmejao je mnogo ljudi koji su pohvalili devojčicu i napisali da to tako treba i da bude, a ne da pas bude u kavezu tokom noći.

 

 

Nije joj prvi put

"Deca i onako bolje spavaju kad su njihovi ljubimci pored njih", "Tako se to radi, malena!", "Pas nije izgledao nimalo uznemiren kada ste ga pronašli tamo gde ne treba da bude", "Ovo joj očigledno nije prvi put, pogledajte samo kako se smeje", samo su neki od komentara ispod videa koji je pogledalo više od 15 miliona ljudi!

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading