Mačor je bio glavna zvezda na venčanju: Snimak njegovog ulaska na svečanost je hit, ukrao je svu pažnju!

Vesti 27.05.2024 15:47 0

Jedna devojka je objavila snimak sa svog venčanja, a u glavnoj ulozi je bio njen kućni ljubimac.

mačor

Printscreen/TikTok

Dan venčanja je za svaku devojku poseban, a Džesiki je taj svečani čin dodatno ulepšao njen kućni ljubimac, koji je imao posebnu ulogu.

Doneo im burme

Ona je na svom TikTok profilu podelila kratak video snimak sa venčanja, a u njemu je glavna zvezda bio njen mačor Oliver. Ona i njen sadašnji suprug odlučili su da mačor ima posebnu ulogu na njihovom venčanju, a to je značilo da im donese burme. Međutim, to je uradio na poseban način i oduševio korisnike društvenih mreža.

Postao je zvezda na internetu

Oliver je na ceremoniju došao, odnosno dovezao se u velikom stilu. Mačor je bio u belom dječjem automobilu, a umesto znaka modela, na automobilu su bile burme. Mačor je imao crnu leptir mašnu i tako postao zvezda dana. Video snimak je za nekoliko dana pregledan 3,4 miliona puta, a mnoge je nasmejao. Ipak, neki su napisali da se nadaju da je Oliver dobio mnogo poslastica nakon što je dobro obavio svoj zadatak.

 

 

Mačor je bio najlepši

"Oliver je došao i postao zvezda, više nikoga nije bilo briga za mladence", "Da sam gost na venčanju i vidim ovako nešto, to bi bilo ono o čemu bih svima pričala", "Mladenci izgledaju super, ali mačor je prava zvezda tog dana", "Kako je samo opušten, moja mačka bi odmah iskočila iz automobila", neki su od komentara ispod objavljenog videa.

 

Komentari (0)
Loading