„Bože, kako se vole“: Pas brine o jaretu koje je siroče, snimak ovih životinja će vas raspilaviti

Vesti 10.05.2024 09:49 0

Pas koji je čuvar stada, nije samo opasan zaštitnik, ima i nežnu stranu koju je pokazao celom svetu.

pas

Printscreen/TikTok

Pirinejski planinski psi su poznati kao hrabri čuvaru stada, ali jedan je pokazao da ume da bude i nežan. On je usvojio kozu koja je siroče i brine o njoj. Snimak ne kome se vidi kako se maze, postao je viralan na TikToku.

Video snimak ove dve životinje je podelila jedna korisnica TikToka. Na njemu se vidi neraskidiva veza između njenog planinskog psa koji se zove Bristol i jareta. Jare je majka odbacila nakon rođenja, a onda ga je usvojio pas koji već dva meseca brine o jaretu. "Njih dvoje su od tada nerazdvojni", napisala je njihova vlasnica.

@bristolloveslucy Clover is so thankful for Bristol and her role as a livestock guardian dog…he’s not the only one♥️ #greatpyrenees #livestockguardiandog #babygoats #greatpyreneesoftiktok #livestockguardiandogsoftiktok #babygoatsoftiktok ♬ More Than a Feeling - Boston

"To je njena beba, izgledaju identično", "Velika je čast imati pirinejskog planinskog psa kao zaštitnika", "Preslatki su, vidi se da se vole", "Prelep pas", samo su neki od komentara ispod videa.

 

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading