Ako želite da ZADOVOLJITE vašeg partnera, ovih pet grešaka u krevetu morate da izbegnete

Vesti 09.08.2021 21:37 0

Poznato je da svi greše, ali vredi te greške primetiti i popraviti ih kako ne bi narušili vaš partnerski odnos

Ako želite da ZADOVOLJITE vašeg partnera, ovih pet grešaka u krevetu morate da izbegnete

unsplash.com

Svrha seksa je da nam pruži što je moguće veće zadovoljstvo. Zato vredi voditi računa o njegovom kvalitetu i shvatiti šta na to utiče. 

Evo grešaka koje žene najčešće čine

1. Davanje onoga što se od vas očekuje

Svako voli nešto drugo, pa se ne vredi oslanjati samo na svoje želje. Usklađivanje vašeg partnera samo sa vašim scenarijima može rezultirati razočaranjem. Očigledno je da u početku ne znamo sklonosti partnera, ali treba da posmatramo i budemo otvoreni za dijalog. Možda čovek voli da menja uloge, deli kadu i mrzi da zabija nokte u leđa - ili sasvim suprotno.

2. Pretvaranje da ste doživeli orgazam

Uobičajeno se veruje da dobar seks dolazi nakon orgazma, zbog čega ga mnoge žene lažiraju. Misle da će ovom čoveku dati samopouzdanje. Nažalost. Efekti glumljenja orgazma nije dobro za vas. Seks nije samopoštovanje. Prvo, muškarcu će biti teže da zaista zadovolji svoju voljenu, a drugo, kada shvati da se lažirali orgazam, izgubiće samopouzdanje.

3. Fokusiranje na izgled

Previše žena obraća pažnju na to kako im telo izgleda tokom seksa. Fokusiraju se na frizuru, šminku, višak kilograma, a ne na sam čin ljubavi. Zbog toga ne uživaju. Previše brige oko svog izgleda takođe gasi mušku požudu. Gospoda se bolje osećaju u krevetu sa samouverenim ženama. Ono što je važno, muškarci ne primećuju nedostatke, važno im je da li je lice simetrično, a figura proporcionalna - težina i veličina nisu važni. Sve se, međutim, menja kada počnemo da skrećemo pažnju momku na njegove navodne mane. Tada bi zaista mogla pomisliti da nešto nije u redu sa nama.

4. Pasivnost

Tradicionalno vaspitanje i različiti kulturni stereotipi navode dame da misle da ne bi trebalo da budu previše seksualno aktivne. Žena koja voli seks povezana je s nepristojnošću. Ovaj stereotipni pristup dovodi do toga da se žene plaše eksperimentisanja, preuzimanja inicijative za seks i pasivnosti u krevetu. Ovo je greška.

5. Priča o bivšim

U bliskim odnosima, ljudi često pokušavaju da budu iskreni. Međutim, budite veoma oprezni kada je u pitanju otkrivanje detalja vašeg odnosa sa bivšim partnerom. Žene se često sećaju, bilo da se radi o hvaljenju ili kritikovanju - to je velika greška upoređivanja bivšeg sa sadašnjim. Čak i ako je siguran u vaša osećanja prema njemu, nije prijatno čuti o vašim odnosima sa prethodnim muškarcima. Tretiranje vašeg partnera kao ispovednika koji čuje grehe iz vaše seksualne prošlosti može naškoditi vašoj vezi. Zapamtite: imate prijatelja sa ispovesti.

Komentari (0)
Loading